Primarul Chitic, atacuri la Consiliul Județean și la vicele Asaftei

Primarul Dragoș Chitic nu realizează, mai nou, nicio sesiune de audiențe online (pe facebook) fără să transmită săgeți spre Consiliul Județean. Așa se întâmplă și acum, într-o nouă repriză de audiențe în direct pe pagina „Municipiul Piatra-Neamț”, începută la câteva minute după ora 18. Din primele minute, primarul Chitic a amintit de strada Izvoare, „singura stradă din Piatra Neamț administrată de Consiliul Județean și strada care arată cel mai rău în Piatra Neamț”.

După câteva referiri la strada respectivă și la Consiliul Județean, Dragoș Chitic a ținut să spună că face afirmațiile respective „chiar daca se supara dl vicepresedinte Asaftei sau altcineva de pe la Consiliul Județean”. Primarul a supralicitat și a făcut trimitere la un răspuns destul de dur primit după un episod anterior și a spus că „Aștept conferința de presa de vineri, a domnului Asaftei, de la sediul ALDE, să vad ce minciunele ne mai spune”.

În ultimele zile, Drupo a executat mai multe reparații de urgență pe strada Izvoare. Când temperaturile au fost sub zero grade, gropile au fost „plombate” au pavele, când vremea s-a îmbunătățit au fost realizate chiar plombări cu asfalt. Din păcate însă gradul de uzură al străzii este foarte pronunțat, de asta a și cerut Consiliul Județean primirea în administrare a străzii care a fost inclusă într-un proiect major de rmodernizare rutieră, pe o axă de transport Piatra Neamț-Bacău formată dintr-un lanț de drumuri județene.

Autoritățile județene au precizat deja în ultimile zile că reparațiile „de avarie” au fost făcute pentru a răspunde unor nevoi imediate, problema urmând a fi rezolvată în asamblu prin proiectul care deja a fost lansat în licitație pentru executarea lucrării.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Primarul Chitic, atacuri la Consiliul Județean și la vicele Asaftei

  1. Caraghios primar mai avem.Asta e prostănacul de Neamț.Face acuze in stânga și-n dreapta dar este cel mai incompetent primar in activitate.Se dărâma tot in orașul păstorit de individul de mai sus.

  2. Asa ca pentru edili, felicitari d-le primar din Girov ca gospodar mai esti ! Distrug oamenii masinile daca au ghinion sa mearga spre Danesti ; poate mai vrei un mandat !?

Lasă un răspuns