Primarul Chitic a ajuns in Times News Roman cu inaugurarea budei cu panglică tricolor!

Primarul Chitic a ajuns în presa centrală, dar nu cu vreo realizare măreaţă ci pe consacratul site umoristic Times New Roman cu faza de râsul curcilor în care a tăiat panglica tricolor la… inaugurarea unei toalete de la Şcoala 4 din Piatra Neamţ.

Ştirea iniţială a fost publicată de site-ul tvmneamt.ro – ADMINISTRAȚIA PE CÂMPII. WC-URI INAUGURATE CU PRIMAR, ALAI ȘI PANGLICĂ TRICOLORĂ – si merită citită pentru că nu în fiecare zi ditamai primarul, inspectorul general adjunct, consilieri locali, consilieri ai primarului, director de şcoli etc fac ditamai paranghelia mediatică pentru a se lăuda cu modernizarea unui grup sanitar, cu 3 closete şi 2 chiuvete.

La scurt timp, informaţia a fost preluată şi de www.timesnewroman.ro, în nota caracteristică: Culisele inaugurării toaletei din Piatra Neamţ. Copiii n-au primit şi hârtie, aşa că s-au şters cu panglica tăiată de primar.

Pentru cei care nu au dat deja click, cităm:

<<Culisele inaugurării toaletei din Piatra Neamţ. Copiii n-au primit şi hârtie, aşa că s-au şters cu panglica tăiată de primar

Îmbulzeală de politicieni la inaugurarea a trei grupuri sanitare dintr-o şcoală din Piatra Neamţ. Din fondurile alocate, 90% din bani au fost cheltuiţi pe ceremonie şi “protocol” pentru numeroşii oaspeţi de seamă, veniţi să taie panglica la un WC într-o şcoală, lucru care a dus la o mică problemă pentru primii utilizatori ai toaletelor.

După un discurs istoric: “Stimaţi concetăţeni, de la umbra acestor toalete, 100 de ani de învăţământ românesc vă privesc”, copiii au dat năvală în noile toalete, pentru că mâncaseră nişte cornuri stricate şi îi durea burtica. Surpriză! Nu rămăseseră bani şi pentru hârtie, aşa că bieţii copii au fost nevoiţi să se şteargă cu planglica.

Primarul a fost rugat să taie pătrăţelele de panglică cât mai egale, că unii copii au primit pătrăţele prea mici şi s-au supărat. Până la urmă n-a fost panglică pentru toţi copiii, deşi din fondurile alocate primăria cumpărase 50 de km de panglică tricoloră. În stil pur românesc, s-a încercat muşamalizarea situaţiei, prin lăsarea capacului peste problemă>>.

Vestea publica în urmă cu câteva zile informaţia că primarul Chitic e lucrat de unii chiar din apropierea lui care nu au nicio jenă să spună confidenţilor că-l „lucrează”.

Plasarea lui Chitic în situaţia de mai sus plus aberaţia de a posta poze pe propriul cont de facebook de la aşa eveniment arată că <<„Încă puţin şi îl execut! Prostul chiar crede că va fi deputat!” Consilier PNL despre primarul Chitic>>  nu a fost doar o glumă ci că este vorba de un adevăr în plină desfăşurare. Orice cabinet al unui demnitar are în fişa postului – menţionat mai mult sau mai puţin direct – gestionarea imaginii acestuia. Protecţia de imagine. Are primarul Chitic vreun consilier personal sau pe cei de la Direcţia de Comunicare care lucrează real pe tema asta? Că deocamdată e clar că unii lucrează invers…

Nota Bene – si presa centrală quality ia peste picior narcisismul deşanţat si cultul festivismelor fără măsură de la Piatra Neamţ. Adevarul: Primarul din Piatra Neamţ a tăiat panglica la inaugurarea unor WC-uri dintr-o şcoală

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns