Primarul Carabelea, prima reacție după sentința-bobârnac la adresa Prefecturii și PSD: „Piatra Neamț are viceprimari!”

Primarul (liberal) de Piatra Neamț, Andrei Carabelea salută sentința prin care Tribunalul Neamț a respins anularea HCL-urilor prin care au fost aleși viceprimarii orașului, solicitată de Prefectura condusă de prefectul (liberal) George Lazăr.

„Alin Lehăduș și Marius Irimia sunt pe punctul de a-și relua atribuțiile de viceprimari, în urma deciziei instanței care a constatat că alegerea acestora s-a făcut cu respectarea prevederilor legale”, spune primarul de Piatra Neamț.

Andrei Carabelea tușează și „demersurile politicianiste ale Opoziției” care „au blocat buna funcționare a primăriei”, cu trimitere evidentă la PSD care a generat aceste sesizări către instanță făcute de Prefectură.

„După șapte luni, în care demersurile politicianiste ale opoziției au blocat buna funcționare a primăriei, ne aflăm, în sfârșit, în situația în care activitatea poate fi desfășurată conform angajamentelor asumate.
Chiar dacă decizia nu este una definitivă, consider că este un prim pas spre normalitate și spre armonizarea activității administrative în folosul pietrenilor și a întregii comunități.
În ceea ce mă privește, rămân consecvent principiului că la primărie facem administratie și nu politică, iar prioritatea mea rămâne dezvoltarea comunității”, spune Carabelea.

D.V.

Lasă un răspuns