Primarul Carabelea: Fără prime pentru directorii firmelor Primăriei

Primarul Andrei Carabelea nu știe ca directorii firmelor Primăriei să-și pregătească prime de Sărbători sau de sfârșit de an (după tradiție) și nici nu dorește să se întâmple așa ceva. Mesajul primarului, spus tranșant în conferința de presă de ieri, este: FĂRĂ PRIME LA DIRECTORI.

Primarul a ținut să puncteze că nici nu vrea să audă de astfel de prime până când aceste firme nu vor fi cu adevărat performante și că, din punctul lui de vedere, perfomanța managerială nu înseamnă doar cifre economice frumos așezate (în general, din bani dade Primărie ca plată pentru comenzile de lucrări/servicii sau din exploatarea bunurilor Primăriei) ci și o dotare cât de cât rezonabilă a acestor companii.

Altfel spus, primarul cere directorilor să facă performanță ca în firmele private: să obțină și profit dar să i investească în (re)tehnologizare.

Rămâne de văzut dacă declarația de ieri a primarului va fi și respectată sau vor conta mai mult unele posibile sugestii venite pe filieră politică, mai ales în cazul directorilor instalați în funcții după ce Carabelea a ajuns în fruntea Primăriei.

V.N.

One thought on “Primarul Carabelea: Fără prime pentru directorii firmelor Primăriei

 1. Carbelea,te somam sa te apuci de reforme si sa incetezi diversiunile cu ”primele”.
  La salariile colosale pe care le incaseaza cohortele de directori/adjuncti si lipitori de afise incaseaza ,degeaba,12 luni ,nu este nici o ”economie” ca nu ”dai” prime.
  ASTA NU E REFORMA Carabelea!
  NU pacalesti pe NIMENI.
  Pentru ce sa dai prime oricum?Tu vezi cum arata acest oras?Ce ”performanta” a produs aceasta administratie?
  Carabelea,orasul Piatra Neamt este pe ultimul loc in Moldova la accesare de fonduri UE?
  ULTIMUL CARABELEA
  Intreaba la ADR unde ai LUCRAT?Suntem de rasu Moldovei din cauza lui Chitic si Gavrilescu….ai de gand sa fii ”nominalizat”si tu pe aceeasi linie de incompetenta/coruptie cu cei doi?

Lasă un răspuns