Primarul Carabelea acuză: „Jocuri și interese politice făcute de Prefectul Niță pe tema parcărilor!”

Plângerea făcută la contencios-administrativ de către Prefectul Adrian Niță (care cere instanței anularea HCL-ului cu regulamentele respective) este considerată de către Primarul Andrei Carabelea „un joc politic”.
Într-un comunicat de presă al Primăriei Piatra Neamț remis aseară, primarul Carabelea acuză, textual:
” (…) și-a băgat coada interesul politic. Instituția Prefectului, servind un joc politic ce are drept victimă pietrenii, a emis un comunicat de presă cu scopul de a crea panică și haos în rândul lor. În aceste momente lucrăm la o soluție care să protejeze pietrenii de acest joc politic”.

Publicăm mai jos, integral, comunicatul de presă remis de administrația Carabelea:

<<Primăria Piatra-Neamț face toate eforturile posibile pentru a asigura un serviciu de administrare a parcărilor corect, eficient și transparent. Instituția Prefectului Județului Neamț contestă procedura.

Săptămâna trecută a început contractarea primelor locuri de parcare de reședință, după ce, de la 1 martie, Primăria Piatra-Neamț și-a asumat preluarea în administrare proprie a serviciului de administrare a parcărilor, aceasta fiind singura soluție eficientă și legală la momentul respectiv.

„Am reușit în timp record și cu eforturi susținute să punem la punct un sistem funcțional și eficient de administrare a parcărilor și asta pentru că am pus pe primul loc oamenii și scopul pe care orice administrație trebuie să îl aibă, acela de a oferi servicii publice și eficiente.

Am depășit toate blocajele inerente unei reforme atât de mari, iar când am reușit să avem un sistem funcțional, generând primele contracte, și-a băgat coada interesul politic. Instituția Prefectului, servind un joc politic ce are drept victimă pietrenii, a emis un comunicat de presă cu scopul de a crea panică și haos în rândul lor.

În aceste momente lucrăm la o soluție care să protejeze pietrenii de acest joc politic” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Menționăm că până în acest moment Primăria Piatra-Neamț nu a primit nicio comunicare oficială legată de sesizarea instanței și nu putem anticipa punctele contestate de Instituția Prefectului.

Până la informări oficiale, primim în continuare cereri și semnăm contractele cu beneficiarii urmând aceeași procedură.

Vom comunica public cu prioritate orice modificare apare în modul de gestionare a serviciului parcări, astfel încât cetățenii să cunoască situația reală și să știe ce trebuie să facă legat de locurile de parcare de reședință>>.

V.N.

One thought on “Primarul Carabelea acuză: „Jocuri și interese politice făcute de Prefectul Niță pe tema parcărilor!”

  1. Prefectul Nita este la al 3 lea salariu,pana acum incasand 600 milioane net si activitatea lui se rezuma la nimicuri si sabotaje de 2 bani pe principiul consacrat la CJ/Prefectura/PSD ca ”daca noi nu facem nimic sa nu-i lasam nici pe altii sa faca ceva”.
    Taiatu frunzelor la caini si pozatu in haine de lux pe ”fecebook”nu schimba faptul ca in realitate nu face nimic.
    Judetul Neamt este printre ultimile din Romanica la investitii ,nivel de trai si calitatea vietii insa Nita nu are de unde sti pentru ca la 200 milioane/luna nu simte ”realitatea”.
    Judetul Neamt a ajuns in aceasta situatie datorita nulitatilor care au condus CJ-ul in frunte cu”insttitutia”inutila pe bani multi a Prefectului.
    Romanica,statul securist esuat cu institutii esuate se apropie de faliment.

Lasă un răspuns