Primarul anunță „domolirea” focului. Incendiul este departe de a fi lichidat!

Incendiul de pe Muntele Pietricica din Piatra Neamț a fost „domolit”, anunță primarul Andrei Carabelea, detaliu care în limbaj tehnic înseamnă că el a fost „izolat” dar nicidecum „lichidat”.
La un incendiu de vegetație care a afectat hectare întregi, cum este cel de pe Pietricica. lichidarea lui poate dura multe ore de acum încolo sau chiar zile.

„Dragi pietreni,
Incendiul de pe Pietricica a fost domolit și nu mai reprezintă un pericol. Le mulțumesc echipelor de pompieri care au intervenit prompt și profesionist, reușind sa domolească rapid focul, chiar și în aceste condiții de vânt puternic, și sa preîntâmpine o tragedie cumplită.
Este un incendiu de vegetație, dar există mai multe variante privind sursa lui – autoritățile ne vor spune la momentul potrivit.
Important este că situația este sub control în acest moment. Sunt aici, împreună cu pompierii, vă voi anunța dacă apar informații noi. Sper ca focul să fie stins complet în curând”, spune primarul de Piatra Neamț.

La fața locului, la scurt timp după ce a început incendiul, au ajuns și șeful ISU Neamț, colonelul Ciprian Mitrea și prefectul județului Neamț, George Lazăr.

V.N.

One thought on “Primarul anunță „domolirea” focului. Incendiul este departe de a fi lichidat!

 1. Acest incendiu era anuntat demult prin prisma incompetentei,indolentei si nesimtirii generalizate ale acestei administratii,toate fiind marci inregistrate ale Primariei Piatra Neamt in frunte cu Carabelea.

  Cu aceasta Politie Locala patronata de incompetentii indolenti de la Primarie in frunte cu Carabelea este de asteptat ca intreg orasul sa ia foc intr-o zi.

  Este doar o chestiune de timp pana cand intreg dealul COZLA va lua FOC.

  Este INADMISIBIL ca in secolul XXI sa nu ai o minima supraveghere video in oras.Jalnic putin spus.

  Carabelea,
  Este PLIN DEALUL incepand de la baza partiei de urme de foc.Cocalarii au stat ORE INTREGI fara ca nimeni sa se sesizeze,asta in conditiile in care acolo este si o CAMERA VIDEO.Va doare in cur.Nu va intereseaza.

  Nu mai vorbesc de faptul ca,

  Nu sunteti in stare nici sa tineti inchisa o bariera pe Cozla.
  Nu sunteti in stare sa mentineti curatenia pe acel deal.
  Nu sunteti in stare sa supravegheati sa AMENDATI si sa reactionati in timp util la cocalarii si manelistii care vandalizeaza,mazacesc si fac foc in padure.
  Nu sunteti in stare sa puneti niste PANOURI in care sa avertizeze acesti analfabeti vizavi de ce NU au voie sa faca pe acel deal/padure si amenzile uriase pe care le risca si sa DATI AMENZI.

  Sunteti in stare doar sa luati salarii colosale cu cohortele de viceprimari,directori si adjuncti impreuna cu angajatii fara numar care nu fac nimic decat sifoneze banul public.

  Reforme ZERO.

Lasă un răspuns