Primărița Ursache de la Tașca, al doilea mandat ca INDEPENDENT! „Când îl ai pe Dumnezeu în suflet, nu-ți mai trebuie partid!”

Primărița Dana Ursache de la Tașca și-a adjudecat al doilea mandat de primar, cu peste 800 de voturi din cele peste 1200 valabil exprimate. Rezultatul de acum, de circa 66% este superior celui de acum 4 ani când Dana Ursache a câștigat la fel, fără partid, ca independentă.
Pe locul 2 s-a clasat acum candidatul PNL și pe 3 cel de la Pro România.
PSD nu a avut candidat, ceea ce poate sugera o anumită conveniență a candidatului independent cu tabăra social-democrată.
Cert este că deși a fost curtată de mai toate partidele, Dana Ursache nu a dorit să candideze sub sigla niciunei formațiuni politice.
„Dacă oamenii m-au votat acum 4 ani ca independentă, ce rost avea acum să îmbrac o haină politică. Oamenii din Tașca mă apreciază pe mine așa cum sunt iar eu le mulțumesc și le sunt recunoscătoare. Când îl ai pe Dumnezeu în suflet, când știi că tu ești la Primărie pentru a-i ajuta pe oameni nu pentru a-i trata aogant, nu-ți mai trebuie partid. Credința și respectul față de oameni, aplecarea față de problemele lor sunt mai importante decât orice siglă.
Le mulțumesc tașcanilor pentru acest vot de încredere, îi mulțumesc Bunului Dumnezeu și… la treabă, că avem atâtea de făcut!”, a declarat Dana Ursache în exclusivitate pentru Vestea.net.

D.V.

Lasă un răspuns