Primăriţa de la Dobreni, „referendum” pentru investiţia de gaz metan. Nu au fost uitaţi nici cei din Diaspora

Toţi locuitorii din comuna Dobreni sunt chemaţi să-şi spună un punct de vedere despre oportunitatea investiţiei de gaz metan din comună iar primăriţa Vasilica Creţu aşteaptă un punct de vedere şi de la locuitorii care acum se află pe meleaguri străine.

Într-un mesaj transmis public, primăriţa Creţu îi invită pe localnici să vină la Primărie să semneze tabelele cu exprimarea opţiunii pentru ulterioara racordare la reţeaua de gaz  metan iar pe cei aflaţi în ţări străine îi invită să transmită punctul lor de vedere prin mijloace electronice.

<<Stimați cetățeni ai comunei Dobreni județul Neamt,vin in fața dumneavoastră cu rugămintea de a mă ajuta ca ,in cel mai scurt timp sa strâng semnăturile necesare ,cu privire la exprimarea opțiunii dumneavoastră de racordare la rețeaua de distribuire a gazelor naturale . Opțiunea dumneavoastră este foarte importantă deoarece sta la baza REALIZARII PROIECTULUI de ALIMENTARE a localității DOBRENI cu GAZE NATURALE! Tabelele pt semnături le veți găsi la sediul Primăriei sau la salariații primăriei care se vor deplasa la domiciliul dumneavoastră! Cetatenii comunei care sunt plecați in străinătate pot trimite opțiunea la adresa primariadobreni@yahoo.com , pe Messenger , pe whatsApp , sau informații la nr tel 0753122721 ! Doamne ajuta!>> – acesta este mesajul Vasilicăi Creţu.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns