Primăriţa de Dobreni, RECONFIRMATĂ în funcţie! Decizia Tribunalului este Definitivă!

Image 001

13413701_192979207769390_5725863304562987997_n

Ea este candidatul pe care adversarii îl ironizau înainte de alegeri („Blonda aia cu Jeep”) şi care a dus primarul în funcţie la mai puţin de 33 % din voturi…


Vasilica Creţu (ALDE) – primarul comunei Dobreni – primeşte o nouă validare pentru funcţia ocupată prin votul cetăţenilor din comună, de data aceasta prin Decizia Tribunalului Neamţ care a respins ca nefondată contestaţia făcută de fostul primar (PSD).

„Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţa publică din 18.08.2016.” – aşa sună minuta postată deja de Tribunal pe portal.just.ro (Sectia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal).
Apelul împotriva validării mandatului Vasilicăi Creţu a fost declanşat de fostul primar Dan Ceauşu care la alegerile din iunie a pierdut funcţia la doar un vot diferenţă.
Votul în Dobreni a fost foarte fragmentat, rezultatul alegerilor pentru funcţia de primar fiind următorul:
1.Vasilica Creţu – ALDE – 292 voturi
2.Dan Ceauşu – PSD – 291 voturi
3.Dănuţ Humă – PMP – 99 voturi
4.Dănuţ Chelmu – PND – 82 voturi
5.Gheorghe Cosmescu – PNL – 71 voturi
6.Vasile Vasiliu – UNPR – 47 voturi.

În noaptea alegerilor, la solicitarea reprezentantului PSD în Biroul de Circumscripţie, voturile au fost numărate de mai multe ori (diferenţa iniţială fiind de 4 voturi, apoi de 2) iar procesul-verbal final a fost semnat inclusiv de reprezentantul PSD.
În continuare, Poliţia face cercetări într-un dosar deschis ca urmare a plângerii depuse de acelaşi Dan Ceauşu (PSD) care a acuzat-o pe cea care a câştigat că ar fi mituit pe unii alegători, primăriţa în funcţie precizând că nu este vinovată de aşa ceva şi că la mijlocul sunt doar tertipurile celor care nu au ştiut să piardă o competiţie.

Daniel VINCA

cop dobreni

Lasă un răspuns