Primarii, viceprimarii și consilierii liberali trebuie să facă PROMO pentru vaccinare! Ordin direct de la Orban

Liberalii nemțeni care sunt aleși locali (primari, viceprimari, consilieri locali sau județeni) trebuie să devină agenți de promovare a vaccinării, această sarcină fiindu-le trasată de conducerea națională a partidului.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat că aleşii locali liberali, primari, viceprimari şi consilieri locali, în special din mediul rural, trebuie să se implice în campania de convingere a cetăţenilor să se vaccineze împotriva COVID-19.

Orban a declarat luni, că atunci când centre de vaccinare mobile merg în comunităţi locale, atunci aleşii PNL să anunţe aceste evenimente pentru a creşte ponderea celor vaccinaţi.

“Biroul Politic Naţional al PNL solicită implicarea în special a aleşilor locali ai PNL, e vorba de primari, viceprimari, consilieri locali, în special din urbanul mic şi din rural, implicare în campania de convingere a cetăţenilor să se vaccineze, să folosească ocaziile în care se vor deplasa centre de vaccinare mobile în comunităţile locale, să fie evenimente anunţate la care să crească semnificativ ponderea, în special celor din mediul rural, care urmează să se vaccineze”, a afirmat preşedintele PNL.

V.N.

Lasă un răspuns