Primăria Piatra Neamț nu încasează impozite și taxe până pe data de 7 ianuarie

Primăria Piatra Neamț face un anunț cel puțin ciudat pentru această perioadă a anului: nu va încasa impozite și taxe până pe data de 7 ianuarie, pietrenii find astfel sfătuiți să nu încerce să facă în această perioadă astfel de plăți.

„În perioada 01.01.2019-04.01.2019 nu se pot efectua operațiuni în programul informatic de evidența impozitelor și taxelor locale – respectiv plăți impozite și taxe locale, emitere certificate de atestare fiscală, prelucrare declarații – datorită operațiunilor de închidere/ deschidere an fiscal și, respectiv, înregistrării tuturor plăților efectuate în anul fiscal încheiat prin decontare bancară.

Se pot încasa doar amenzi, taxe judiciare de timbru, taxe autorizări etc,  dar nu și impozite/ taxe pe proprietate.

Estimăm că începând cu data de luni 07.01.2019 se vor putea efectua încasări impozite/taxe pe proprietate precum și toate celelalte activități specifice instituției”, este anunțul făcut public de instituția condusă de primarul Dragoș Chitic.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Primăria Piatra Neamț nu încasează impozite și taxe până pe data de 7 ianuarie

  1. Acest primar de P Neamț este cel mai incompetent din tot județul și din toată țara.Omul fotografie, care profita de orice eveniment pt a-și promova imaginea.Ne uitam cu invidie la alte orașe cum se dezvolta și noi ne multumim cu trei panseluțe puse de primărie in parc.

Lasă un răspuns