Primar PSD: Votez Mircea Diaconu!


Un primar din judeţul Neamţ care, oficial, este membru PSD a anunţat public că îl va vota duminică pe candidatul independet Mircea Diaconu.
Este vorba de Ionel Ciubotaru, primarul oraşului Roznov care, în urmă cu câteva ore a postat următorul mesaj: „Votez Mircea Diaconu, UnOM ca tine, ca mine, ca noi! Pozitia10 pe buletinul de vot!”.

Informaţia poate părea extraordinară doar pentru cineva care nu cunoaşte situaţia de fapt. Ciubotaru este doar cu numele în PSD, el fiind renegat de partidul respectiv după ce fiica sa, Mădălina, şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean şi din PSD, inscriindu-se apoi în Pro România Neamţ unde este şefa organizaţiei de femei.
PSD nu-l mai agrează pe primar dar nici nu-l exclude, pentru „a-l ţine încurcat cum se spune”, primarul nu demisioneay[ din PSD pentru că şi-ar pierde şi funcţia administrativă.

Legislaţia din România este ciudată şi injustă: dac[ un parlamentar (ales pe lista de partid) demisionează din partid el nu-şi pierde funcţia din Parlament în timp ce un primar ales uninominal îşi pierde postul administrativ după o demisie politică. Evident că legile atât de inegal gândite au fost votate de parlamentari.

Apropierea lui Ciubotaru de Pro România şi de candidatul independet susţinut de acest partid (şi de ALDE) nu este o noutate, primarul de Roznov participand sâmbăta trecută la întâlnirea pe care Mircea Diaconu a avut-o cu simpatizanţi de la Piatra Neamţ.

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Primar PSD: Votez Mircea Diaconu!

  1. Acest Primar din Roznov dupa ce nu a facut nimic , incearca prin vesnicul traseism politic sa mai ia un mandat.
    Locuitori ai orasului Roznov trezitiva …!!!!

Lasă un răspuns