Primar PSD se alătură „Grevei lui Mandachi”! „Vom porni și sirenele chiar dacă voi fi amendat!”

Printre nemțenii care au anunțat că se alătură „Grevei lui Mandachi” este și primarul comunei Săvinești, Daniel Horciu care a precizat că în ziua de 15 martie nu se va lucra la Primăria pe care o conduce în cele 15 minute ale protestului național. Horciu, care este primar PSD la al 3-lea mandat, a declarat că vor fi pornite și alarmele pentru situații de urgență din comună, cu riscul ca el să-și primească amendă.

„Pentru susținerea construcției de autostrăzi în Moldova pe data de 15 martie, 15 minute la primăria comunei Săvinești nu se va lucra și în plus voi porni sirenele comunei chiar dacă voi fi amendat!” – acesta este mesajul făcut public de primarul Horciu.

Protestul din 15 martie a fost inițiat de suceveanul Gheorghe Mandachi (proprietarul restaurantelor Spartan) și constă în oprirea activității în data de 15 martie, de la ora 15, pentru 15 minute.

Într-un clip viral de pe net, Mandachi spune că miile de decese datorate anual accidentelor rutiere au drept cauză și lipsa unor autostrăzi în România și că a făcut drumul Suceava – București căutând șantierele autostrăzilor anunțate a se construi dar că „m-am dus bou și am venit vacă”.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Primar PSD se alătură „Grevei lui Mandachi”! „Vom porni și sirenele chiar dacă voi fi amendat!”

 1. Trebuia sa faca lobby la partid sa se faca autostrazi si sa ameninte cu demisia in bloc a membrilor de partid. Ce face primarul acum e campanie electorala, vrea sa iasa in evidenta si atat. La ce bani au, la ce jeep-uri au nu ii doare capul

 2. Este jenanta din nou preluarea de pe o rețea de socializare a unei dorinte personale de către acest
  ” post de informare”, dar multumesc!!!!! Este clar ca toti dorim autostrăzi. Eu personal in ianuarie am petrecut pe drumurile patriei din SAVINESTI până la vama din Satu Mare 11 ore si apoi până la Maishofen in Austria la cazare 6,3 ore. Vi se pare bine? De aceea alăturarea mea si cred sigur si a salariaților la acest protest! Nu este nimic legat de apartamenta mea politică!

  Admin: Dle primar, nu va intelegem supararea. De ce este „jenanta” preluarea mesajului dvs? E vorba de un mesaj pe care dvs l-ati facut public in primul rand. Iar stirea din Vestea mnu judeca, nu critica, doar consemneaza.
  Cat priveste apartenenta politica, la fel, in stire nu sunteti deloc criticat sau nu se fac conexiuni, analize legate de formatiunea politica de care apartineti. E pur si simplu un detaliu conex mentionat in general in stirile in care sunt personaje primarii. „Primar PSD”, „Primar PNL”, „Primar ALDE” etc… Credem ca dumneavoastra interpretati exagerat si vedeti in fiecare virgula motive de despicat firul in 4…
  PS – Vedeti ca e plin netul de alte si alte nume care se alatura acestui protest. Oameni de afaceri, profesori, chiar alti primari. Si la informatii apar si nume de firme (la oamenii de afaceri) sau de licee sau universtitati (la profesori) sau de partide (la primari sau parlamentari care sprijina initiativa.
  Calmati-va, nu va mai inflamati aiurea, va stim om serios…

 3. Da și asa nu faceți nimic toată ziua.. Ce va mai puneți la 15 min

Lasă un răspuns