Primar PSD de la Neamț: „Noi, care suntem cel mai aproape de oameni, nu suntem luați în seamă!”

Democrația în PSD în epoca „Dragnea și asociații” e un fenomen SF nu doar la centru ci și în teritoriu, în organizațiile județene – o spune clar un primar PSD care, prin statut, este membru de drept în Comitetul Județean Executiv (CJEx).

<<Oricum noi, cei din eșalonul inferior, care suntem cel mai aproape de oameni, nu suntem luaí în seamă>>, spune Daniel Horciu, primarul comunei Săvinești, într-un comentariu postat la un articol din siteul TVM Neamț (PSD APROAPE DE IMPLOZIE, ORGANIZAȚIA NEAMȚ E PE SILENT. SE CERE…)

După cum se vede, Horciu începe prin a-i lua partea lui Liviu Dragnea. Apoi critică și presa neobedientă, că doar e primar PSD. Dar finalul (cel subliniat cu roșu) este adevăratul mesaj în care, de fapt, confirmă ceea ce spun și semnatarii Scrisorii și ceilalți opozanți care s-au raliat solicitării ca Dragnea să-și dea demisia: lipsa de democraíe și de comunicare în interiorul partidului. Și cum totuși un primar de comună nu poate avea pretenția ca „eșalonul inferior” să stea prin ședințe cu conducerea centrală, este evident că mesajul lui Horciu bate spre organizația județeană. Condusă de Ionel Arsene, prieten și subordonat loial al lui Dragnea.

D.V.

Nota Bene – Comentariul respectiv a fost postat chiar de primarul Horciu, confirmarea venind chiar si de la surse foarte apropiate de PSD Neamt unde astăzi s-a discutat pe firul scurt despre respectivul „delict de opinie”.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Primar PSD de la Neamț: „Noi, care suntem cel mai aproape de oameni, nu suntem luați în seamă!”

  1. De unde viata statutara si disciplina de partid la sosetuta.El cotizeaza cu cele solicitate de centru si la revedere.Cand e nevoie isi scoate cateii la latrat doar nu le da mancare degeaba.Nici Stefan nu a facut bataia de joc pe care o face Arsenie.De aici ne dam seama ce valoare are Dragnea care permanent apare cu acest om.

  2. Domnule Dincă , folosirea unei postari sau a unui comentariu pentru a va face ceva sau a comenta ceva este JENANT. JEGOS!!!!!

  3. Domne primar, dar ai scris comentariul in timp ce curgea rachiul din cazan? Bre, nu prea se intelege ce vrei sa zici. Iar finalul, ca vocabular, descalifica orice cetatean, mai ales unul ales de alti cetateni.
    Si nu am inteles de ce te turezi ca o drujba in butuc, ca doar ziaristul a publicat o afirmatie de a ta. Care-i problema? Ti-e frica acum sa nu te puna Arsene la colt?

Lasă un răspuns