Primar interimar: Simionică sau Chitic? Aceasta-i întrebarea…

chitic simionica 

Primarul interimar al municipiului Piatra Neamţ va fi ales azi în Consiliul Local. Conform legii, poate fi propus oricare dintre cei doi viceprimari în funcţie (dacă, teoretic, nu apare vreo surpriză şi nu se propune schimbarea vreunui vice mai întâi…)

Fiecare din cei doi care, peste câteva ore, ar putea fi potenţial vice desemnat cu atribuţii de primar îşi are, al şedinţa de azi, propriile atuuri, proprii susţinători.

Dacă nu va exista o înţelegere prealabilă între ei, teoretic bătălia votului poate fi deschisă oricărui rezultat.

Cert e că, de când a revenit Dragoş Chitic în funcţia de viceprimar şi, de asemenea, de când cei doi au rămas împreună la conducerea Primăriei, au arătat o corectă relaţie de colaborare şi – fapt mai rar în astfel de situaţii, cu atât mai mult cu cât politic provin din tabere diferite – respect reciproc.
Simionică sau Chitic? Aceasta-i întrebarea la care răspunsul va fi aflat după şedinţa de CL de azi în care consilierii locali vor stabili vicele cu atribuţii de primar dar, în plus, şi un consilier care, la rându-i, va căpata atribuţii de viceprimar.

 

2 thoughts on “Primar interimar: Simionică sau Chitic? Aceasta-i întrebarea…

  1. Chiar au intre cine alege consilierii. Ambii viceprimari sunt oameni seriosi si buni gospodari. Indiferent cine castiga sa faca echipa ca si pana acum.

  2. Daca exista Pontisti si Iohannisti, atunci suporterii celor doi, cum s-or fi chemand ? Chiticisti si Simionicari ? Chiticari si Simionicisti ??

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.