Prima zi de muncă a lui Angheluţă, în noul job! Movilă a eliberat biroul şi s-a mutat în cel de director comercial…

Zi plină de emoţii pentru angajaţii TESA de la Apaserv care azi au dat ochii pentru prima dată cu noul manager general Vlad Angheluţă.

Fostul prefect şi-a făcut apariţia la Companie pe la ora 9 şi evident că toată lumea era plină de treabă, aşa ca într-o zi de luni obişnuită când sunt rezolvate toate problemele apărute peste week-end şi se fac si analize pe 2-3 săptămâni înainte.

Din prima zi, Angheluţă a fost un director fericit, în sensul că a găsit liber biroul de „general”, nu ca în alte cazuri când predări-primiri se făceau cu certuri ca la uşa cortului, cu calabalâc depozitat sau aruncat pe holuri. Înainte ca Angheluţă să ajungă la job, fostul director Victor Movilă şi-a luat lucrurile personale din biroul respectiv şi s-a mutat în biroul de director comercial (funcţie pe care a deţinut-o şi anterior).

Aproape simultan cu Angheluţă, la Apaserv au sosit dimineaţă şi membri C.A. de la Apaserv şi alte figuri importante din zona administraţiei judeţene, paparazzi Vestea remarcându-i pe Ioan Păcală şi pe Gheorghe Stanciu (consilier la Cabinetul Presedintelui CJ Neamt).

A fost semnat contractul dintre noul manager şi CA şi, de asemenea, prin biroul noului director general au început să treacă – şi vor mai trece – şefii principalelor departamente. Aceleaşi surse Vestea spun că au fost convocaţi la „generalul Angheluţă” şi şefii structurilor zonale (Roman, Tg Neamt etc). Nu este exclus să urmeze o reaşezare a responsabilităţilor respectivilor pentru că anumite episoade anterioare (vezi cazul de la Roman, cu ţeava spartă sub parcarea suspendată) au adus în atenţie percepţii controversate (ba respectivii au anumite responsabilităţi în sectorul lor, ba nu).

D.VINCA

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Prima zi de muncă a lui Angheluţă, în noul job! Movilă a eliberat biroul şi s-a mutat în cel de director comercial…

  1. Movila, chiar daca este sportiv cu acte, are coloana defecta
    Nicio pierdere ca nu mai este director general,oricum conducea ,,accidentat,,.
    Atata timp cat este,,tehnicul,, Pacala in firma, nicio grija ,,dragii mei nemteni,,.
    Cat despre noul general, ce sa mai…schimba slujbele ca pe lenjeria intima.
    Stai odata locului omule, poate inveti ceva.

  2. Sa-l vezi pe asta ce coloana dreapta are ! Este un om de nimic pus pe diferite funcții foarte tehnice!

Lasă un răspuns