Prima şarjă de asfalt a Fabricii de la Vaslui a Drumurilor Naţionale va fi turnată pe sectorul Gâdinţi-Negreşti

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a pus în funcţiune la Vaslui o bază proprie pentru producerea de asfalt. Staţia de asfalt model AMMANN este nouă, face parte din „Trusa de intervenţie rapidă” achiziţionată de CNAIR şi are o productivitate de 90 de tone pe oră.

Prima lucrare executată cu mixtură produsă de această staţie este realizată în aceste zile pe drumul naţional DN 15D, sectorul Gâdinţi – Negreşti, judeţul Neamţ, unde este turnat un covor asfaltic. Lucrarea este realizată în regie proprie de către Formaţia de producţie a DRDP Iaşi, înfiinţată recent, cu utilajele de transport şi aşternere asfalt care au fost achiziţionate prin acelaşi proiect de dezvoltare al CNAIR.

 “Baza de producţie de la Vaslui creşte gradul nostru de independenţă la intervenţii, prin executarea  în regie proprie a unor lucrări de întreţinere şi reparaţii, atât pe timp de vară cât şi pe timp de iarnă. Achiziţionarea utilajelor şi maşinilor pentru construcţia de drumuri ne dă posibilitatea să executăm lucrări de întreţinere de anvergură şi complexitate mai mare decât în trecut pe toate drumurile naţionale din Moldova. Consider că personalul care lucrează în formaţia de producţie are capacitatea şi experienţa de a putea executa orice lucrare preconizată.” a spus ing. Ovidiu Mugurel LAICU- director general regional al DRDP Iaşi.

V.N.

2 thoughts on “Prima şarjă de asfalt a Fabricii de la Vaslui a Drumurilor Naţionale va fi turnată pe sectorul Gâdinţi-Negreşti

 1. O idiotenie.Nu era nici o prioritate acel drum care este intr-o stare buna.

  In schimb,

  Partea de vest a judetului este o ruina.

  Un dezastru si o mizerie.

  Ca sa aduci asfalt de la Vaslui este si o mai mare idiotenie.O risipa TOTALA de bani.

  CNADNR este cea mai incompetenta si corupta companie din Romania.

  CJ Neamt la fel.

  In Neamt singura prioritate la infrastructura este P.Neamt-Gheorgheni si Poiana Largului.

 2. Drumul de la Roman pana la limita cu Vaslui este la fel de rau ca si cel spre Poiana Largului sau Lacu Rosu.Este chiar o urgenta.Bine ca-l reabiliteaza.

Comments are closed.