Prima reacție a unui parlamentar nemțean la scandalul din PSD! Arcan: „Să nu dezamăgim milioanele de români care ne-au votat!”

O primă reacție la scandalul intern din PSD din partea parlamentarilor nemțeni vine de la senatorul Emilia Arcan care pledează pentru unitate, solidaritate și își anunță sprijinul pentru Liviu Dragnea, „cel care a promovat femeia în politica social-democrată”.

Senatorul Arcan consideră că social-democrații trebuie să lase deoparte disputele interne și crede că în spatele acestor valuri sunt interesele personale ale unor nemulțumiți: <<Unitatea trebuie să fie caracteristica generală a noastră, cei care ne regăsim în doctrina social-democrată! 
Cetățenii țării noastre așteaptă de la noi, actuala guvernare, să finalizăm toate programele pe care le-am promovat și început, să ne îndeplinim promisiunile din campania electorală. 
Regret că au apărut nemulțumiți în sânul Partidului Social-Democrat, care caută să dea altă orientare formațiunii, fiind pe de o parte forțați de împrejurări, dar urmărindu-și și interesele personale, neglijându-i pe cei care le-au dat votul.
Încă o dată îmi exprim speranța revenirii PSD pe drumul normalității, pentru a nu ne dezamăgi oamenii care ne-au ales să deținem această guvernare și milioanele de români care cred în noi, în proiectele noastre, în stabilitate, care își doresc să continuăm ceea ce am început, aducând normalitatea în România>>

Arcan anunță sprijinul pentru Liviu Dragnea și că trebuie ca social-democrații să rămână uniți: <<Personal îl susțin și sunt alături de președintele partidului, domnul Liviu Dragnea, cel care a promovat femeia în politica social-democrată.
Nu pot fi de acord și totodată nu îi înțeleg pe cei care au fost alături de președinte,au fost promovati în diferite funcții și care astăzi încearcă să destabilizeze partidul și să dezbine o organizație puternică, cu oameni competenți!
În numele femeilor social-democrate din Neamț, fac un apel către toți colegii și colegele de partid care cred în social-democrație!
E un apel la solidaritate! Mă duc cu gândul către toți oamenii de bază ai PSD, oameni care au muncit pentru crearea acestei forțe social-democrate – să caute fiecare în parte și toți laolaltă și să găsim varianta cea mai potrivită pentru a rămâne uniți și să putem duce la îndeplinire programul de Guvernare. Românii nu trebuie să fie dezamăgiți de noi, cei în care și-au pus speranțele pentru o viață mai bună!
În ciuda unora, asta nu se va întâmpla!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Prima reacție a unui parlamentar nemțean la scandalul din PSD! Arcan: „Să nu dezamăgim milioanele de români care ne-au votat!”

  1. Ramane aceeasi individa parsiva. De fapt, abia asteapta sa-i ia locul lui Arsene. Veti vedea.

  2. Bineinteles ca il asteapta la cotitura sa-i ia locul si acest fapt este stiut de multa vreme, insa sunt legati ombilical si nu prea poate sa maraie la ea! In rest, sper ca vineri in CEX-ul lor Dragnea sa dispara, iar odata cu el si multi baroni locali!

Lasă un răspuns