Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”

George Harabagiu – cel indicat de Victor Ponta ca fiind artizanul făcăturii cu huiduielile care nu ar fi vizat-o pe Gabriela Firea ci pe Simona Halep – susţine că fostul premier a ieşit la rampă cu o minciună. Harabagiu nu a dorit să dea detalii pe fondul subiectului dar a dat un singur exemplu de afirmaţie nereală, demontând detaliul legat de difuzarea acelui mesaj de la sediul central PSD, din Kiseleff nr 10.

Aceasta este declaraţia dată de George Harabagiu în exclusivitate pentru Vestea.net: <<Supărat probabil de faptul ca a fost deconspirat de ziarul Naţional ca fiind “agent chinez” (cautaţi articolul, vă rog ) acest “guzgan “ prezidențiabil ratat, bate cimpii intr-un mare fel! Din câte am vazut , afirmă ca aş fi postat eu… o poza ! Unde ?! La K 10?! Minte cu nerușinare .. Din cite stiu poza a apărut astazi (n.r. – ieri / declaraţia lui Harabagiu a fost dată în noaptea de 12/13 iunie)! Iar eu sunt in Piatra Neamț de o săptămâna ! Astăzi chiar am fost la o instituție publica… cu treabă. M-au văzut oamenii acolo. Nu e momentul să comentez scenariile lui Ponta. Acum… Deci nu aveam cum să fiu în Kiseleff 10 ! Cât despre subiectul in sine … Nu comentez !>>.

Citeste si HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”

Solicitat să se refere la fondul acuzaţiilor aduse de fostul preşedinte PSD, să dea detalii pe fondul subiectului, Harabagiu a mai precizat doar că: <<M-am trezit in mijlocul unui povesti in care unul minte de stinge. Eu cred mai degrabă ca Ponta se folosește de respectiva poza ca s[-si lovească oameni pe care i-a trădat!>>.

Întrebat despre mecanismul realizării mesajelor PSD pentru gherila digitală, despre funcţionarea reţelei de postaci, Harabagiu a mai spus doar că „Nu cunosc nicio astfel de reţea”, după care a pus punct conversaţiei.

Citeste si HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”

Daniel VINCA

6 thoughts on “Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”

  1. Nu asta e tembelul care a vrut sa vanda Turnul lui Stefan cel Mare??? Sincer,la cat e de sonat si pe langa realitate,il cred in stare de asa mizerii. Si de unde pana unde trebuie sa fii la Dragnea acasa ca sa poti posta asa mizerii? Sper sa nu fie el totusi,ca il linseaza lumea pe strada…..nu ca ar fi vreo problema ca ar mai disparea un paduche rosu.

  2. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………tot ce atinge Dracnea spurca ! L-a spurcat si pe sensibilul Harabagiu.Pacat !

  3. Iaca il facura vedeta nationala pe Haralabagiu! Ca locala era! Cum zicea un alt controversat personaj, Al Capone: nu conteaza ce scrieti de mine, numele sa il scrieti corect!

  4. De ce și-a închis/șters panarama contul de FB? Acum câteva zile era omu pe Deltă, pe live-uri. Acum zice că de o săptămână e în P.N. Cum e Haralambie?

  5. Cine și-a găsit sa comenteze, pârdosnicul Ponta!!! Mi-e greata sa vad ca unii care nu au fost lăsați sa voteze la prezidențiale de acest individ acum au limba ascuțită băgată fix în curul lui. Minte scurta mai aveți dragi români

Lasă un răspuns