Prima imagine cu fostul şef al Poliţiei Piatra Neamţ alături de echipa PNL Neamţ!


Personajul din centrul imaginii este nimeni altul decât Cezar Filip, nimeni altul decât fostul şef al Poliţiei Piatra Neamţ care apare (după ştiinţa noastră) pentru prima dată într-o fotografie alături de echipa liberală de la Neamţ, la un moment politic foarte important.
Alături de Cezar Filip sunt consilierii judeţeni Lăcrămioara Azoiţei şi Valentin Stavarache, în spate sunt (de la stânga la dreapta) Graţian Iacob (avocat şi consilier local la Roman), Mugurel Burdulea (consilier local la Alexandru cel Bun şi înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primărie), Mihai Obreja (CL Piatra Neamţ), Titi Acatrinei (CJ Neamţ), Vasile Panaite (fost prefect) şi avocatul George Lazăr, prim-vice PNl Neamţ (i se vede doar un ochi).

Cezar Filip a plecat din funcţia de şef al Poliţiei Piatra Neamţ şi, de tot, din Poliţie, după un incident care l-a avut în prim-plan, când a fost surprins de camerele de supraveghere din Poliţie lovind o minoră, cerşetoare şi complice a unor tâlhari care atacau bătrâni pe străzile din Piatra Neamţ.
Imaginile din hard-diskul Poliţiei au ajuns în exterior, apoi pe internet, declanşând o vie dispută. Pe de o parte era tabăra care dorea Dreptate cu orice preţ şi, punând pe primul plan siguranţa cetăţeanului, nu considera rău ce a făcut Filip iar de cealaltă parte era tabăra care aprecia că o ilegalitate nu se stopează prin folosirea unor metode la fel de ilegale.

Cezar Filip a intrat de puţin timp în PNL şi este secretar general al organizaţiei Piatra Neamţ. Practic, el a primit funcţia respectivă după ce Dragoş Chitic a demisionat din fruntea organizaţiei pietrene şi după ce, la scurt timp, a fost desfiinţat întregul Birou local (după ce Chitic declarase în interiorul partidului că motivul real al demisiei a fost presiunea pusă de Romel Bîrjoveanu care îl „încăleca”).

Imaginea de mai sus este de sâmbătă, de la Iaşi, unde o consistentă delegaţie din Neamţ a participat la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est, eveniment la care a participat şi Preşedintele Klaus Iohannis. Ca de obicei, când e vorba de întâlniri ale activului PNL cu Preşedintele României, 2 din cei 3 parlamentari de Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi Laurenţiu Leoreanu s-au aflat în primul rând, alături de cei mai importanţi lideri ai PNL, cum ar fi Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Raluca Turcan, Robert Sigartău, Gheorghe Fluruc etc…

Membrii delegaţiei nemţene s-au întors cu tolba plină cu fotografii făcute alături de lideri naţionali al PNL, ca de obicei, la categoria Trofee fiind cele imaginile împreună cu Rareş Bogdan, cu Ludovic Orban sau cu Raluca Turcan.

Încă un set…

D.V.

2 thoughts on “Prima imagine cu fostul şef al Poliţiei Piatra Neamţ alături de echipa PNL Neamţ!

Lasă un răspuns