Prima fotografie cu mireasa! Ea este proaspăta doamnă Leoreanu!

Fotografia de mai sus a fost postată pe facebook – via instagram – de chiar Alex Leoreanu, cel care, ieri, împreună cu aleasa inimii sale, au spus DA în faţa lui Dumnezeu şi a ofiţerului Stării Civile.
Este prima fotografie cu mireasa al cărei nume de domnişoară a fost Diana Adăscăliţei. Iar explicaţia dată fotografiei arată cât de fericit se simte mirele pentru acest moment: <<Best day of my life. Proud to be your husband Diana Adascalitei>>, care s-ar traduce prin <<Cea mai bună zi din viaţa mea. Mandru sa fiu sotul tau Diana Adascalitei>>.

Drept e că fotografia de mai sus, fiind una de ansamblu si la rezolutie mica, nu e pe deplin edificatoare. Gratie facebook, va prezentam cateva poze un pic mai vechi. Mai întâi, cu cei care, de câteva ore, nu mai sunt El şi Ea ci „Noi”:

Mai jos, un album foto cu fotografii ale Dianei, tot de pe facebook. O fată suplă, cu o privire vie, atentă la imaginea ei, care pare că vrea să transmită că ştie ce vrea de la viaţă. Fotografiile denotă şi o sensibilitate aparte, un anume licăr în spatele privirii:

De pe contul de facebook al Dianei, aflăm că <<A studiat Informatica Economica la Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica; Colegiul National „Roman Voda”, Neamt>>.

D.V. / sursa foto: instagram + facebook

 

3 thoughts on “Prima fotografie cu mireasa! Ea este proaspăta doamnă Leoreanu!

  1. cu ceva carti in față la studiu la muncă nu la golaneli precum bulibașu la buriciu gol – halal educațiune

  2. Mulțumim că te împărți și cu noi și nu ții tot doar pentru bărbatul tău! Bravo și mirelui că nu și-a luat soție în stil egoist, ea e deîmpărțitul din ecuație. 😂😂

  3. Si de ce ar trebui sa fie acest subiect o stire?!
    Can-can, asta place poporului..

Comments are closed.