Prima declarație a lui Sauciuc, proaspăt uns director Troleibuzul: „O mare provocare!”

Cristian Sauciuc, proaspătul director al firmei Troleibuzul (societate a CJ Neamț) consideră că funcția respectivă este „o mare provocare!”.

Sauciuc este conștient de problemele societății respective (dependentă acum de subvenții de la UAT-uri, blocată oarecum tocmai de neîncasarea acestor bani) dar susține că el speră că va redresa societatea: „Nu uitați că am fost director și la Salubritas și am arătat și acolo că nu trebuie să depinzi doar de banii de la Primăria Piatra Neamț, am reușit stabilirea unor relații comerciale și cu alte entități, private sau publice, din afara municipiului. De aceea, după ce voi analiza foarte bine situația de la Troleibuzul, după ce vom gândi un plan de management foarte bine structurat, eu sper ca într-un an de zile, Troleibuzul să aibă o cu totul altă abordare și imagine. Nu știu dacă voi reuși într-un an să ajung la a nu mai avea nevoie de subvenții de la UAT-uri dar îmi propun eficientizarea reală a societății astfel ca aceste subvenții să fie măcăr simțitor diminuate. Repet, pentru mine este o mare provocare. Știu că acum situația societății e foarte dificilă dar dacă nu aveam încredere că pot schimba ceva, nu mă băgam”.

Sauciuc a mai precizat că dincolo de indicatori economici, încasări, profit etc, una din țintele lui principale este câștigarea respectului clienților prin oferirea de transport în comun la standarde de civilizație. „Cei care mă cunosc știu că nu pot sta lipit de scaunul din birou, voi fi prezent în teren, pe trasee, în aceste mijloace de transport ca să văd exact ce îi nemulțumește pe călători, ce trebuie făcut”, a mai declarat cel care fost uns director la Troleibuzul în urmă cu abia câteva ceasuri.

Troleibuzul va fi beneficiarul a 2 proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru achiziția de autobuze electrice la care a aplicat CJ în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț.

D.V.

One thought on “Prima declarație a lui Sauciuc, proaspăt uns director Troleibuzul: „O mare provocare!”

Lasă un răspuns