Prețuri de 4 euro/mp pentru cei care doresc spații închiriate la Baia Comunală

Profesioniștii din domenii donexe activității principale a Băii Comunale pot închiria spații în care să desfășoare activitățile comerciale respective, la „prețuri ultra-accesibile” după cum apreciază viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Iar prețul ar fi de circa 4 euro fără TVA, mai exact de 17,68 lei/metru pătrat, conform tarifului aprobat printr-o Hotărâre de CL.

<<Deschisă la 1 septembrie 2018, Baia Comunala sperăm să fie în continuare un punct de atracție pentru pietreni și nu numai. Până la finele acestei luni, dorim finalizarea caietului de sarcini si inscrierea la licitațiile privind închirierea spațiilor de la etaj si mansarda din incinta Băii Comunale din Piatra Neamț. Spațiile sunt destinate cabinetelor de cosmetică, dermatologie, masaj, diverse terapii medicale, spa sau beauty. De asemenea, in mansarda ne dorim redeschiderea unei săli de fitness si aerobic>>, a declarat Gavrilescu.

<<Tot la capitolul vești bune, punctăm faptul ca, cel târziu săptămâna viitoare, vom redeschide și sauna umedă. Vă reamintesc faptul că la acaestă oră, Baia Comunală are disponibile serviciile oferite la piscina, saună uscată, baie turcească . Programul de funcționare este de marți până vineri în intervalul 9-21,sâmbăta de la 9 la 18 și duminica de la 9 la 16. Lunea este închis pentru lucrări de întreținere>>, a mai punctat viceprimarul Gavrilescu.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns