Președintele CJ Neamț mulțumește Guvernului: „Județul este pe harta marilor proiecte de investiții!”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, mulțumește Guvernului și în special premierului Viorica Dăncilă pentru sprijinul de care se bucură prin acordarea de fonduri pentru investiții. Astfel, proiectele contractate și aflate deja în derulare se ridică la 1,639,552,283.31 lei, după cum afirmă Arsene care face trimitere și la sursa www.guvernarepsd.ro.

„Județul Neamț este pe harta marilor proiecte de investiții. O spun datele oficiale, pe care vă rog să le consultați în link-ul atașat. Veți vedea exact sumele alocate județului nostru în timpul guvernării PSD – ALDE, precum și proiectele realizate.
Cifrele vorbesc de la sine și puteți vedea, comparativ cu alte județe, că Neamțul a beneficiat din plin de atenția administrației centrale. Am primit mai mulți bani decât Brașov, Constanța, Ialomița sau Bacău.
Mulțumesc Guvernului și în special premierului Viorica Dăncilă pentru tot acest sprijin !
Vă dau câteva exemple și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca proiectele contractate și cele aflate în derulare să fie duse la bun sfârșit :

➢ Total investiții realizate pe județ: 318,782,361.46 lei
➢ Total investiții în derulare pe județ: 741,923,996.34 lei
➢ Total investiții implementate de CNI: 71,116,466.75 lei
➢ Valoare totală a proiectelor de investiții pe județ: 1,639,552,283.31 lei”, a precizat Arsene într-un mesaj făcut public.

Președintele CJ Neamț a atașat și un link de la un site unde se regasesc cifrele de mai sus.

Ad. V.

One thought on “Președintele CJ Neamț mulțumește Guvernului: „Județul este pe harta marilor proiecte de investiții!”

  1. Când mi-e foame și nu mai știu ce să pun în oală, mă uit în cartea de bucate. Domle, totu-i așa de bine scris! Și când nu mă satur cu ce scrie Sanda Marin, o dau pe goagăl. Acolo îi și mai fain: poze, rețete cu gramaj la miligram, explicații și pentru cel mai tont și netalentat.
    Numai, că fir-ar al… să fie, nu-mi trece foamea! Tot la mămăligă cu ceapă mă-ntorc.

Lasă un răspuns