Președintele Arsene l-a chemat pe scena Târgului de Crăciun pe primarul Chitic! Edilul de Piatra Neamț nu a ajuns la microfon . . .  

targ-craciun
Fază uluitoare la deschiderea Târgului de Crăciun: președintele CJ Ionel Arsene l-a chemat, în văzul tuturor, și pe primarul Chitic să urce pe scenă alături de el, dar cel din urmă nu a ajuns la microfon. Așa că Arsene l-a anunțat pe Smiley … Surse neoficiale spun că primarul Chitic era undeva în mulțime, dar a fost luat prin surprindere de invitația lui Arsene…
Scurtul speech al lui Arsene în fața miilor de spectatori de aseară a fost următorul:
Bună seara, nemțeni, bună seara Piatra Neamț! Vreau să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră aici într-un număr atât de mare  și, în calitate de organizator al acestui târg, vreau să vă mulțumesc și să vă asigur că instituția pe care o conduc va organiza mereu astfel de evenimente. La noi acasă, aici la Piatra Neamț, putem să avem un târg de Crăciun așa cum e la Sibiu, la Brașov sau în altă parte. Vreau să le mulțumesc în același timp partenerilor Consiliului Județean, Primăriei municipiului Piatra Neamț și domnului primar Chitic, celor de la Carmen Saeculare, celor de la Complexul Muzeal, Camera de Comerț și Industrie și celor de la Direcția Silvică. Vreau să vă urez sărbători fericite în continuare și dacă este prezent, aș vrea să-i dau cuvântul și domnului primar Chitic pentru un moment, înainte să vină Smiley pe scenă. Este domnul primar? Dacă nu este, atunci, în uralele dumneavoastră, haideți să-i spunem bun venit lui Smiley

Momentul respectiv al invitației îl puteți vedea în clipul de mai jos, între minutele 1.00 – 2.20:

Alex SÎRBU
Sursa foto: Turn TV

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Președintele Arsene l-a chemat pe scena Târgului de Crăciun pe primarul Chitic! Edilul de Piatra Neamț nu a ajuns la microfon . . .  

  1. Mai bine-l trimitea pe primar sa porneasca scarile din pasaj. E rusinos sa faci economie la asa ceva mai ales acum.

  2. Poate fi mai penibil Arsene? Probabil nici nu avea de gand sa ii dea cuvantul primarului, altfel nu se grabea sa-l anunte asa de repede pe Smiley. .

Lasă un răspuns