Preşedinte nou şi unic la Tineretul Liberal din Neamţ: Marius Nechita!

13709964_1666568766995505_1161694559939003830_nConsilierul judeţean Marius Nechita a fost validat astăzi în cadrul Comitetului Director Naţional TNL în funcţia de preşedinte unic la TNL Neamţ.
Nechita fusese numit preşedinte interimar al organizaţiei nemţene a tinerilor liberali în urmă cu câteva săptămâni de Biroul Judeţean de seniori PNL dar, conform reglementărilor interne, respectiva delegare de sarcini trebuia validată de conducerea organizaţiei naţionale de profil.

„În acest weekend în cadrul Comitetului Director Național al TNL, ce a avut loc în cadrul Şcolii Politice de Vară, am fost validat în funcția de Președinte Unic al Filialei TNL Neamț. Este o onoare dar și o mare responsabilitate această numire.
Sunt convins că alături de colegii mei, Adrian Olariu, Paula Geangalău, Cosmin Nemțanu la Piatra Neamț, Moroșanu Dragoș și Birta Liviu la Roman, Aciocârlănoaie Andrei și Şoldan Giulia la Târgu Neamț, Rogin Andrei și Iulian Năstasa la Bicaz, Vîrlan Iulian la Țibucani, Ciobanu Florin la Gherăeşti, Andrei Geman la Poienari, Burdulea Vasilică la Alexandru cel Bun, Machidon Răzvan şi Petruț Alexandru la Tazlău, Tancău Răzvan la Cordun, dar şi ceilalți colegi vom pune bazele unei echipe frumoase și de viitor, de care județul Neamț are nevoie”, a declarat Marius Nechita imediat după confirmarea pe această funcţie.

Aşteptările preşedintelui PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc sunt clare de la noul preşedinte TNL: „Sunt convins că şi Marius Nechita şi ceilalţi colegi ai săi se vor achita cu brio de sarcină dezvoltării şi întăririi organizaţiei judeţene de tineret. Aştept ca noul preşedinte de la tineret şi echipa din jurul uli să atragă cât mai mulţi tineri – din toate segmentele sociale – în organizaţia de tineret, organizaţie care în 2020 trebuie să reprezinte temelia organizaţiei de seniori”.

D.V.

cop-tnl

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Preşedinte nou şi unic la Tineretul Liberal din Neamţ: Marius Nechita!

  1. cred ca ar trebui sa-l invite si pe serban ciprian de la tsd pentru schimburi de experienta.poate vor si liberalii sa trimita tineri in marea britanie,nu cred ca serban a ocupat toata piata cu tineri tsd.

Lasă un răspuns