PREMII DE PAŞTE? – LA PAŞTELE CAILOR! / Cadou otrăvit pentru bugetarii şi pensionarii nemţeni de la premierul Ponta

ponta dragnea arsene piatra neamt

Premierul Victor Ponta a facut vineri un anunt care ar trebui să-i bucure pe pensionari si bugetari, inclusiv pe cei din Neamţ.
Ponta a promis ca atat pensiile cat si salariile bugetarilor vor fi platite de catre Guvern in luna aprilie inainte de Sarbatorile Pascale. Astfel, salariile vor fi acordate pana pe data de 8 aprilie, iar pensiile pana pe data de 10 aprilie.

Bugetarii nemţeni aşteaptă de la premierul Ponta mai mult decât o leafă dată cu câteva zile înainte.
Astfel, în toate campaniile dinainte de 2012 dar şi ulterioare venirii PSD la Guvernare, Victor Ponta şi locotenenţii săi promiteau nemţenilor că va repara nedreptăţile comise în Guvernarea Boc. Pe lângă revenirea la cuantumul salariilor înainte de tăieri, oamenii au înţeles că social-democraţii vor fi atât de competenţi încât vor găsi soluţii – aşa cum au promis – şi pentru tradiţionalele premii de Sărbători.

Oamenii aşteptau în 2015, după 3 ani de guvernare PSD, ca măcar la acest Paşte să ducă acasă un astfel de premiu, dacă nu măcar o leafă integrală (cum era înainte de a tăia Boc), măcar o jumătate de salariu.

Citiţi şi: Dosarul Turceni – Rovinari. DAN ŞOVA, ACUZAT de procurori că A LUAT ILEGAL BANI pentru înţelegeri comerciale care au păgubit statul cu 16 MILIOANE EURO (gandul.ro)

D.V. / sursa foto: facebook – contul Ionel Arsene