Premieră în România! Un primar de oraş refuză recepţia unei străzi asfaltată de mântuială!

Primarul interimar al municipiului Roman, Lucian Micu le-a cerut subalternilor să nu semneze recepţia lucrării de asfaltare de pe o stradă din oraş, considerând că, în acest moment, lucrarea este realizată de mântuială.

“Am avut o discuţie şi în şedinţa operativă de dimineaţă în care le-am adus la cunoştinţă colegilor că sunt foarte nemulţumit de modul cum s-a realizat lucrarea de asfaltare pe strada fostă Florilor şi am cerut imperios colegilor cu atribuţii în domeniu să nu semneze niciun proces verbal de recepţie a acestei lucrări până când strada nu va fi conformă. Cu riscul ca acest constructor să mai toarne încă o dată asfalt pe această stradă!”, a declarat primarul Lucian Micu.

Edilul romaşcan a ţinut să transmită un avertisment pentru toţi şefii firmelor care realizează lucrări pentru municipalitate: „Vreau să înţeleagă toţi constructorii de pe raza municipiului Roman: nu voi face rabat la calitatea lucrărilor!”.

“Vreau să fiu cât se poate de clar: atât timp cât voi conduce Primăria municipiului Roman nu voi permite să se cheltuiască banul public pe lucrări de mântuială! Cine nu înţelege acest lucru nu poate fi un partener al Primăriei Roman şi nici prieten al romaşcanilor. Nu voi achita nicio lucrare prost făcută!”, a mai spus primarul respectiv.

Lucian Micu este primar interimar de Roman, el ocupând această funcţie după ce postul a rămas vacant prin plecarea lui Laureanţiu Leoreanu în Camera Deputaţilor.

Daniel VINCA

4 thoughts on “Premieră în România! Un primar de oraş refuză recepţia unei străzi asfaltată de mântuială!

  1. Constructori invatati sa dea spagi sa faca lucrari de tot rahatul. Foarte bine i-ai facut, domnule primar! Sa nu vada un sfant pana cand soseaua nu e sosea…

  2. Bravo, Luciane! Vino cu alta atitudine, cu alte conceptii in administratie si lumea care s-a tot saturat de fosti si fosti va aprecia asta!!!

  3. Mă bucură faptul ca uşor uşor ne apropiem de lumea civilizată fara lucrări făcute prost si pe bani mulți cum se fac in multe locuri din România. Respect si mai așteptăm asemenea decizii.

  4. Dar lucrările executate de mântuială în săptămâna alegerilor, cele din rondul de la Favorit și varianta din rampă, lucrări ce au paralizat orașul la ore de vârf și au făcut cozi de câțiva km și care după alegeri au rămas în stadiu de bătaie de joc, le semnează domnul primar recepția. Se știe că după consumarea brânzei, putina trebuie spălată ca să nu se strice lemnul…asta ca o paranteză.

Comments are closed.