Premieră la TT: Legume, spectacol pentru copii

            Teatrul Tineretului anunță premiera spectacolului LEGUME de George Cocoș, regia Irina Slate. O roșie galbenă, un cartof mov, o ridiche albă, o ciupercă prea maronie, un ardei prea gras, o țelină bizară sunt niște legume pe care nimeni nu le vrea și de care lumea râde pentru că sunt ciudate. Invităm pe toți cei care au de la 5 ani în sus la un spectacol despre toleranță, despre nevoia fiecăruia de a fi respectat și iubit, despre eliberarea celor pe care-i ținem închiși în cuștile prejudecăților.

Reprezentațiile vor avea loc miercuri 10 iulie, ora 17.00 și joi 11 iulie, ora 17.00, în Sala Studio „Corneliu-Dan Borcia”. La final, copiii vor avea ocazia să intre în dialog cu echipa artistică a spectacolului. Intrarea este liberă, pe bază de invitație care se poate procura de la agenția de bilete a Teatrului Tineretului.

LEGUME
de George Cocoș

Distribuție:
Roșia Galbenă: RAREȘ PÎRLOG
Domnul Cartof, Varza Bio: FLORIN MIRCEA JR
Ridichea Albă: CĂTĂLINA IEȘANU
Ciuperca Maronie: ECATERINA HÂȚU
Ardei Gras: DAN GRIGORAȘ
Apio: DANIEL BEȘLEAGĂ

Regie: Irina Slate
Scenografie: Andreea-Diana Nistor
Coregrafie: Teodora Budescu
Sound-design: Ștefan Ruxandra

Elevi asistenți: Olivia Călin, asistent regie // Ștefana Tărniceru, asistent dramaturgie // Ioana Corduneanu, asistent scenografie // Letiția Asavei, asistent regie tehnică // Melisa Micu, asistent producție // Maria Buhușanu, asistent lumini // Andrei Andronache, asistent sunet // Serena Humă, asistent promovare // Flavia Apetrei, asistent coregrafie

 

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns