PREMIERĂ: Depozit de alimente pentru lebedele de pe Bistrița


Într-o postare publicată azi-noapte pe contul personal de Facebook, directorul Publiserv Adrian Niță face un anunț în premieră, și anume că va pune la dispoziție un spațiu din incinta societății pentru toți cei care doresc să doneze mâncare pentru lebedele de pe Bistrița. Niță spune că a luat această decizie ca urmare faptului că tot mai mulți oameni au afirmat că păsările suferă din cauza lipsei de hrană. „Bună seara dragi pietreni. Am citit în presă și în spațiul online că lebedele ce populează lacul Bâtca Doamnei suferă din cauza lipsei de hrană. Vă anunț pe această cale că începând de mâine voi pune la dispoziția celor interesați să doneze cereale, pâine ori alte furaje, un spațiu de depozitare în locația SC PUBLISERV SA din strada Muncii Nr.3. n fiecare zi ne vom deplasa și vom hrăni lebedele de pe lac”, precizează Adrian Niță. Totodată, acesta adaugă că el însuși va da o tonă de cereale pentru păsările care însuflețesc peisajul din Piatra Neamț și din apropiere și face apel ca acestui demers să i se alăture un număr cât mai mare de cetățeni.
„Voi face primul pas și săptămâna aceasta voi dona o tonă de cereale.
Toți cei ce vor face donații vor fi menționați în fiecare zi pe pagina noastră de Facebook. În speranța că vă veți alătura cât mai mulți, vă mulțumesc!
”, își încheie mesajul directorul Publiserv.
Ținând cont de faptul că mesajul lui Adrian Niță a strâns zeci și zeci de aprecieri și cuvinte de laudă, e de așteptat ca spațiul pus la dispoziție pe post de depozit să fie călcat de destul de călcat în zilele ce urmează.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns