Premiaţi după 50 de ani de căsnicie! FOTO

50 de ani sau chiar mai mult au mers pe acelaşi drum. A trecut nu mult, doar jumătate de secol de când şi-au jurat dragoste la infinit în faţa lui Dumnezeu şi a ofiţerului de stare civilă. De Zilele Oraşului au fost premiaţi de către administraţia locală.
Mai jos, un album foto realizat de maestrul Ioan Clopoţel:

D.V.

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Premiaţi după 50 de ani de căsnicie! FOTO

  1. Risipa din bani publici.Dupa atatia ani de casnicie, intelepciune ioc!Sunt atatea de facut in oras, strazi desfundate, trotuare distruse, toate se rezolva cu bani.Si mosnegaraia vrea premii si petreceri.

  2. Sa-ti fie rusine nesimtit sau nesimtita ce esti!Dar daca ,ar fi bunicii sau parintii tai ,in aceasta situatie,,,tot asa ai gandi ? tot asa te-ai exprima la adresa bunicilor si parintilor tai ???Te-au nascut,te-au crescut,iar acum ii jignesti,insulti,pentru ca ,voi tineretul de astazi ,nu aveti educatie,bunul simt,,,in schimb aveti tupeu cras si obraznicie.Rusine!!!!

  3. Pensionarii din Piatra Neamt ar putea sa de implice in problemele reale ale orasului.Multi sunt oameni in putere care ar putea, la schimb, sa-si ofere serviciile primariei, de la care cer premii, petreceri de 8 martie, locuri de jucat table, etc.Nu varsta impune respect, ci caracterul.

  4. Este parerea mea, asa cum s-au dus si urlau unii pensionari la Cotroceni, tot asa si-ar putea indrepta energia spre ceva constructiv, cei mai multi sunt in putere.

Lasă un răspuns