Preluca 2! Podul de la Luțca închis pentru „o perioadă” nedefinită…

Nemțenii dar și șoferii din alte județe care vor avea trasee care trec peste podul de la Luțca trebuie să ocolească zona pentru o perioadă nedefinită, așa cum rezultă dintr-un ciudat comunicat de presă remis astăzi de Consiliul Județean.

<<Participanții la trafic care au traseu pe podul de la Luțca, situat pe drumul județean DJ 207A, trebuie să folosească, începând de joi, 6 august 2020, rute ocolitoare, întrucât acest obiectiv este supus unui amplu proiect de modernizare și o perioadă nu va putea fi utilizat>>, menționează comunicatul instituției condusă de Ionel Arsene.
Deci este menționată ziua în care începe aplicarea interdicției dar nu este precizată nici durata concretă a aplicării interdicții sau ziua în care restricția este anulată.

În mediul online, detaliul respectiv este deja sancționat de nemțenii care au făcut deja trimitere la „Calvarul Preluca”, amintind de nedoritul caz al unor reparații la un pod mic (de vreo 20-30 de metri) cu data de finalizare a lucrărilor nerespectată și tot amânată de câteva ori. De aceea acum oamenii spun că maniera asta de a comunica un pod blocat pentru o durată nedefinită duce cu gândul la „Preluca 2”.

Blocarea podului este generată și acum tot de niște lucrări de modernizare iar punctul respectiv a fost predat constructorului.
În condițiile în care Podul de la Luțca are 216 metri (deci este de câteva ori mai lung decât cel de la Preluca), șoferii nu au altceva de făcut decât să spere că, de data asta, va fi vorba de un constructor serios. Lucrarea este realizată cu fonduri guvernamentale, prin PNDL.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns