Prefecturesei Soroceanu i-a stat în gât discursul fostului subprefect: Jugan i-a mulţumit renegatului Panaite!

Moment ŞOC astăzi la investirea noului subprefect, Doru Ungureanu! Episodul respectiv a fost remarcat de martorii oculari (reamitim, Vestea nu este invitată la acţiunile Prefecturii Soroceanu) ca fiind unul care a făcut să-i stea un nod în gât prefecturesei de Neamţ.

În scurtul său discurs, fostul subprefect Iulian Jugan (cel care astăzi preda ştafeta funcţiei) a mulţumit prefecţilor cu care a lucrat, şi Danielei Soroceanu, şi Niculinei Dobrilă dar şi lui Vasile Panaite (cel căruia i-a luat locul Soroceanu – vezi confirmarea AICI).

După cum spun sursele Vestea, când jugan a pronunţat numele lui Panaite, faţa lui Soroceanu s-a înroşit brusc trădând o nervozitate extremă. „I s-au bulbucat ochii de am zis că a rămas fără aer, că a păţit ceva”, ne-a relatat un coleg din presă care a urmărit cu atenţie episodul.

Reamitim că Vasile Panaite a fost schimbat din funcţie după ce s-a aflat că acesta este unul din martorii din dosarul lui Ionel Arsene. La instalarea în funcţie a Danielei Soroceanu, Vasile Panaite nu a fost invitat.

D.V. – sursa foto: facebook

 

Comentarii Facebook

One thought on “Prefecturesei Soroceanu i-a stat în gât discursul fostului subprefect: Jugan i-a mulţumit renegatului Panaite!

  1. De ce stă pe scaun când toată lumea stă în picioare ?????

    Un pic de bun simț nu are …….

Lasă un răspuns