Prefectura și PSD, K.O! Motivarea integrală a sentinței favorabilă viceprimarilor Lehăduș și Irimia


Motivarea integrală a sentinței pronunțată de Tribunalul Neamț prin care au fost respinse acțiunile de anulare a HCL-urilor prin care au fost aleși cei doi viceprimari (Alin Lehăduș și Marius Irimia) reprezintă un adevărat K.O. pentru Prefectura Neamț (care a inițiat acțiunile) și pentru PSD Neamț (care l-a „incitat” pe prefect la acest demers).

Vestea publică (în premieră, credem) integral motivarea acestei sentințe la finalul acestui articol. Până atunci, priviți la doar ultimele două pagini și sublinierile de pe acestea care trimit – prin forța și argumentul Puterii Judecătorești – practic, la coșul de gunoi toată argumentația Prefecturii Neamț și a PSD Neamț.

Reamintim că tabăra câștigătoare (Primăria și cei doi viceprimari, intervenienți în proces) a fost reprezentată în instanță de fostul secretar Oana Sârbu și de avocații Răzvan Bobeanu și Laurențiu Gerard Lăcraru.

Mai jos, integral, sentința și motivarea:

 

D.V.

 

One thought on “Prefectura și PSD, K.O! Motivarea integrală a sentinței favorabilă viceprimarilor Lehăduș și Irimia

  1. Onoratei instante i-a trebuit o luna sa motiveze sentinta?Sigur, sunt multe pagini de eseuri juridice, cand ar fi putut sintetiza in maximul o pagina si jumatate…Cat despre actiunea prefecturii, nimic de comentat…Prefectura e o institutie 100% inutila!Poate fi desfiintata maine , fara sa se imtample nimic!

Lasă un răspuns