Prefectul Panaite, „joker” pentru Talida la Concertul Holograf!

Ce face un prezentator când între două părţi din programul artistic de pe scenă are câteva minute când trebuie să umple timpul (e vorba mai ales atunci când coboară/urcă trupe venite cu propriile scule…)? Trage de timp! Ori are pregătite câţiva jokeri (poezii, glume, bancuri), ori improvizează. Cum? Fie de exemplu, invitând un copil pe scenă să cânte un colind (v-aţi prins, vorbim de Târgul de Crăciun la Neamţ) sau caută alt chichirez cu care să ţină publicul conectat în minutele în care, în spatele lui, sunt mutate scule, instrumente, microfoane.

Ei bine, la concertul de aseară susţinut de Holograf, prezentatoarea Talida Cozma l-a făcut pe prefectul vasile Panaite jokerul serii. De pe scenă coborau doi raperi şi urma să cânte Holograf. Fiind vorba de o trupă rock era nevoie de câteva minute pentru ca recitalul să poată începe aşa că Talida a folosit abilităţile jurnalistice: l-a invitat pe scenă pe prefectul Vasile Panaite pe care-l văzuse în public.

Evident că în astfel de situaţii poate apărea şi ideea că a fost un aranjament dar cei care au fost aseară prin culise ştiu că de data asta nu a fost vorba de aşa ceva. Panaite chiar a fost luat prin suprindere, a urcat pe scenă chiar un pic stingher. Nu se aştepta la surprize neplăcute dar a cam fost „luat din oală”, cum se spune.

Talida i-a pus o întrebare, prefectul a răspuns şi a dat să plece. Urmărind cu coada ochiului ce se întâmplă în continuare pe scenă şi aşteptând OK-ul de la sonorizare, prezentatoarea mai avea de tras de timp. Aşa că i-a mai pus vreo 2 întrebări. Panaite s-a dumirit şi el despre ce e vorba şi chiar dădea serios să plece când a văzut şi el că sonorizarea a făcut semnul de OK pentr Talida (că poate prezenta trupa Holograf) dar prefectul s-a mai ales cu o întrebare. A trebuit să spună ce melodie preferă din repertoriul respectivei formaţii. „Şi bărbaţii plâng câteodată!”, a spus Panaite, după care a început recitalul…

D.V. – sursa foto: facebook, pagina CRACIUN LA NEAMT

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Prefectul Panaite, „joker” pentru Talida la Concertul Holograf!

  1. Dl. Pascu l-a caracterizat perfect!Un traseist fara scoala, dar tupeist si abonat la banul public!De ani de zile, politica nemteana a ajuns pe mana unor astfel de personaje semi-interlope!Valabil pentru absolut toate partidele!

Lasă un răspuns