Prefectul Panaite i-a chemat la ordin pe polițiștii șefi: AVIZ POZITIV PENTRU ACȚIUNEA BICICLIȘTILOR!


Prefectul judeţului Neamţ, Vasile Panaite, a convocat astăzi la sediul Instituţiei, conducerile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ,  Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, Serviciului Rutier și Primăriei, anunță un comunicat de presă remis pe adresa redacției.
Subiectul abordat a fost cel cu privire la modul de avizare şi desfăşurare a evenimentului „Masa Critică Piatra Neamţ 2017”. În urma discuţiilor purtate, s-a ajuns la un numitor comun cu privire la acest eveniment.
Am convocat astăzi o întâlnire cu factorii de decizie implicaţi în autorizarea Masei Critice Piatra Neamţ. Astfel, reprezentanţii Poliţiei Rutiere Neamţ şi ai Poliţiei Rutiere Piatra Neamţ au declarat că vor acorda, în cadrul Comisiei Rutiere a Primăriei Piatra Neamţ, avizul pozitiv pentru desfăşurarea acestui eveniment urmând ca organizatorii să facă toate demersurile necesare ca toţi participanţii să aibă echipamente de protecţie iar vârsta minimă a acestora să fie de 14 ani. Ca atare, sper ca în şedinţa Comisiei Rutiere a Primăriei Piatra Neamţ de marţi, 16 mai, membrii comisiei să avizeze această frumoasă manifestare. Sunt unul dintre susţinătorii Masei Critice, eveniment la care am participat şi în anii trecuţi, şi la care voi participa cu toată deschiderea. Avem nevoie de mişcare, avem nevoie de un transport ecologic iar bicicleta este dincolo de o formă de recreere, un mijloc de transport nepoluant şi sănătos. Îi asigur pe reprezentanţii şi participanţii la Masa Critică de faptul că voi fi un paterner al acestei manifestări”, a precizat prefectul de Neamț.
La şedinţa coconvocată de prefectul Vasile Panaite au participat comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, comisarul şef Cezar Asandei, comandatul Poliţiei Rutiere Neamţ, comisarul şef Radu Berejan, şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ iar din partea Primăriei a fost prezent  Bogdan Puşcaşu.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.