Prefectul liberal, apel la înțelepciune în plină criză guvernamentală: „Este nevoie de maturitate politică”

În plină criză guvernamentală (după ce USR amenință cu moțiune de cenzură la adresa premierului Cîțu care l-a demis pe Ministrul Justiției), prefectul de Neamț, George Lazăr (președinte PNL Neamț) face apel la maturitate politică și explică în continuare necesitatea investițiilor pentru dezvoltare locală.

<Programul “Anghel Saligny” lansat de Premierul Romaniei Florin Cîţu , reprezintă o șansă de dezvoltare pentru multe comunități din România, în special pentru acele localități care nu pot accesa fonduri europene.

Avem nevoie ca acest program sa devina operational cat mai repede, pentru a permite o dezvoltare unitara in Romania, încât să nu mai existe diferente majore între comunitățile locale.
Consider că românii de pretutindeni, merita să ducă o viață mai bună si sa traiasca in localitati cu un standard de viata cat mai civilizat.
50 de miliarde lei urmeaza sa investeasca Guvernul Florin Cîțu proiecte de infrastructura rutiera locala, retele de gaze, de apă și canalizare. Aceste investiții reprezinta o necesitate> – acesta este mesajul transmis ieri de Lazăr când abia bubuia scandalul de la Guvern.
<Este nevoie de maturitate politica in aceste momente din partea partenerilor din Coaliția de Guvernare si de viziune administrativa, pentru ca acest program care dă șansă tuturor comunităților din România, Programul “Anghel Saligny” sa fie adoptat.
Lucrurile trebuie gestionate cu bună credință,pentru ca acest program este în favoarea românilor.

România poate fi o țară mai dezvoltată, doar dacă vom investi banii necesari și vom acorda primarilor șansa de a accesa fondurile necesare pentru a aduce plus valoare. “Anghel Saligny” dă o șansă în plus tuturor>, mai spune Lazăr.

V.N.

One thought on “Prefectul liberal, apel la înțelepciune în plină criză guvernamentală: „Este nevoie de maturitate politică”

 1. PNL/USR nu a livrat NIMIC din promisiunile electorale,doar diversiuni si circ pentru prostii care mai pun botul.

  PNL a indatorat DEGEABA cu 40 de miliarde euro aceasta tara,bani care TOTI s-au dus in pensii speciale/serviciu si salarii aberante NESUSTENABILE date degeaba unui aparat bugetar fara numar mega incompetent si corupt.

  Fiecare luna care trece fara reformarea acestui stat esuat si FALIMENTAR inseamna miliarde de euro pierduti pe care o sa-i plateasca generatiile urmatoare fara sa beneficieze de NIMIC.

  NU S-A FACUT NIMIC CU EI.

  TOTI au ajuns in consum,vile,masini de lux,mancare de import,vacante exotice,etc.

  Au trecut 2 ani de”guvernare”REFORMUISTA”PNL si nimic nu s-a facut.

  Nici dracu nu va mai voteaza.

Lasă un răspuns