Prefectul Lazăr la bilanțul Jandarmeriei și Poliției: „Două instituții vitale!”

Principalele instituții MAI din Namț pe linia asigurării ordinii publice și apărării siguranței cetățeanului au avut zilele trecute momente în care și-au prezentat bilanțul pe anul trecut. Au fost trecute în revistă principalii indicatori ai activității Poliției, respectiv Jandarmeriei, au fost punctate plusurile dar și zonele în care activitatea e perfectibilă.

La aceste momente a participat și prefectul de Neamț, George Lazăr care și-a prezentat propria concluzie.

„Am fost onorat sa particip in calitate de Prefect al judetului Neamt, la activitatea de evaluare si bilant, a structurilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi si a Inspectoratului Judetean de Politie Neamt.
Doua institutii de fortă dar si vitale in desfasurarea activitatilor specifice, institutii cu un rol extrem de important in societatea romaneasca si in siguranta cetatenilor care au avut un parcurs si o implicare foarte buna in anul 2021.
Ii felicit personal cat si institutional pe toti politistii si jandarmii deopotriva pentru intreaga activitate, pentru reusitele din misiunile avute cat si pentru atingerea obiectivelor stabilite.
Ii apreciez pentru implicare si profesionalism pe domnii comandanti Osoianu Mihai-Inspectorul Sef al IPJ si pe Olariu Radu- Inspectorul Sef al IJJ si le urez un an 2022 ferit de evenimente majore si cu atingerea tintelor de obiective institutionale”, a declarat prefectul George Lazăr.

V.N.

 

One thought on “Prefectul Lazăr la bilanțul Jandarmeriei și Poliției: „Două instituții vitale!”

  1. Ambele esuate de coruptie,incompetenta si lipsa de profesionalism.

    De aici rezulta si statul esuat pentru noi cetatenii ca pentru institutiile in cauza pensiile speciale la 40 de ani si salariile babane raman neschimbate.

    Da-i inainte Lazare cu lozinci de 2 bani.

Lasă un răspuns