Prefectul Lazăr, după doza 3 de vaccin! „Când e vorba de război…”

Prefectul de Neamț, George Lazăr a făcut doza 3 de vaccin și spune că a făcut acest pas „ca om, ca membru al unei familii care își dorește să se bucure de toate facilitățile de altădată”.
Într-un mesaj post-booster, Lazăr îi sfătuiește pe oameni să se consulte cu medicii pentru a lua cea mai bună decizie. Nu o face pe un ton arțăgos, nu ceartă pe nimeni, nu politizează ci spune că „Când e vorba de război contează decizia comandanților, când e vorba de decizii politico-administrative contează decizia politicienilor/aleșilor, când e vorba de suflet mergem la duhovnic, dar când e vorba de Sănătate trebuie să conteze exclusiv opinia avizată a medicilor”.

Mai jos, integral, declarația lui George Lazăr:

<Am făcut doza 3 (booster) de vaccin.

Mă simt ok.

Nu îmi permit să o fac pe deținătorul adevărului absolut, să spun eu altora ce trebuie să facă dar cred că în orice domeniu e bine să ținem cont de părerea specialiștilor.

În ce privește decizia mea de vaccinare, eu am ținut cont de medici și de opiniile lor, ceea ce vă recomand și vouă, celor care citiți aceste rânduri.

Când e vorba de război contează decizia comandanților, când e vorba de decizii politico-administrative contează decizia politicienilor/aleșilor, când e vorba de suflet mergem la duhovnic, dar când e vorba de Sănătate trebuie să conteze exclusiv opinia avizată a medicilor.

Sper să trecem cât mai curând peste această criză, pandemia să rămână în urmă ca un vis urât și să revenim cu toții la normalitate.

Am scris aceste rânduri nu ca prefect, nu ca om politic ci ca om, ca membru al unei familii care își dorește să se bucure de toate facilitățile de altădată.

Sănătate tuturor!>.

D.V.

 

One thought on “Prefectul Lazăr, după doza 3 de vaccin! „Când e vorba de război…”

  1. Felicitări, dle Prefect! Tot respectul , Demn , Cuvenit, in calitate de OM și părinte! GEST NOBIL!

Lasă un răspuns