Prefectul Lazăr despre „consilierii sclavii lui Micu”: “Hotărârea CL Roman este nelegală!”


Dacă onor aleșii locali nu au realizat (ei, aș!) cât de ridicoli sunt votând o Hotărâre de CL prin care anulau ei o sentință ICCJ, judecând și cenzurând practic o decizie a Curții Supreme, a spus asta azi, verde în față, prefectul de Neamț George Lazăr care a declarat că actul administrativ este nelegal și că a acționat în instanța de contencios administrativ ciudățenia votată la Roman.

„Hotărârea Consiliului Local Roman este nelegală. Am acționat în instanța de contencios-administrativ această hotărâre. Instituția Prefectului are un termen de aproximativ 6 luni pentru a emite un ordin. Instituția Prefectului Neamț nu va aștepta 6 luni pentru a emite un ordin”, a punctat prefectul Lazăr.
Apoi, reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că „situația domnului primar Micu este mai complexă” iar la întrebarea Vestea dacă această situație complexă nu are legătură cu carnetul galben de partid al celui care acum intră NELEGAL în Primăria Roman, George Lazăr a răspuns foarte ferm că nu e vorba de afinități politice ci doar de o situație care trebuie bine cântărită.
Reamintim că sentința ICCJ este dată în luna aprilie 2020.

 

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns