Prefectul Lazăr, consternat de tâlhăria de pe Strada Coșbuc! „Toată Poliția, în stradă! Vinovatul să fie prins și tras la răspundere!”

Prefectul județului Neamț, George Lazăr reacționează ferm la imaginile cu femeia lovită și jefuită în Piatra Neamț, pe strada George Coșbuc, și cere Poliției Neamț să-l prindă cât mai repede pe individ și acesta să suporte consecințele legale pentru fapta sa.

Prefectul Lazăr este de părere că este vorba de o faptă de o agresivitate extremă și că depistarea făptașului trebuie să fie o prioritate pentru forțele M.A.I.: <<Am fost informat astazi si am vazut si in mass-media, despre oribila fapta de talharie, comisa de un cetatean necunoscut impotriva unei femei in varsta in Municipiul Piatra Neamt.
Imaginile aparute in mass-media vorbesc de la sine si au un puternic impact emotional.
Am tinut legatura cu dl Neculai Catana, seful IPJ Neamt si am reprezentarea ca fortele de politie ale Ministerului Afacerilor Interne isi fac datoria, sunt activate toate structurile operative si prin mijloace specifice il vor prinde pe acest acest individ in cel mai scurt timp.
Astfel de fapte, de o violenta extrema, sunt de maxima gravitate, iar toleranta fortelor de ordine va fi 0>>.

Prefectul județului consideră că locul unor astfel de indivizi certați cu legea este în cu totul altă parte decât pe stradă, printre cetățeni: <<In locul batranei care era de mana cu nepotelul putea fi oricare dintre noi sau dintre cei apropiati si puteam fi victimele acestui individ.
Este o fapta extrem de grava, care poate genera o stare de insecuritate sociala si va fi tratata ca si prioritate de catre structurile MAI.
Am cerut domnului comandant al IPJ Neamt, ca in continuare sa dispuna ca toate fortele de politie sa fie in strada, sa execute misiuni de patrulare si prevenire si sa faca toate eforturile ca vinovatul sa fie gasit si tras aspru la raspundere in cel mai scurt timp.
Toleranta pentru activitatile infractionale este 0 iar talharii si cei certati cu legea isi au locul in alta parte si nu pe strada, printre oamenii normali>>.

Reamintim că o femeie de peste 60 de ani a fost lovită bestial și jefuită de bunurile proprii în timp ce se afla de mână cu un copil de câțiva ani, duminică, 3 mai 2020, la ora 16.30.

Despre cazul respectiv, AICI: VIDEO Femeie lovită bestial și tâlhărită, în plină zi, la Piatra Neamț! Avea și un copil de mână…


D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Prefectul Lazăr, consternat de tâlhăria de pe Strada Coșbuc! „Toată Poliția, în stradă! Vinovatul să fie prins și tras la răspundere!”

  1. Domnul prefect sa faca bine sa-i trimita pe militieni sa patruleze pe strazi, nu sa stea la plesneala la amendat la drumul mare!Astazi erau vreo 12 militieni&comp in intersectie de la spital, inclusiv niste mimoze cu pletele in vant pe sub cascheta!Ma intreb, cati patrulau pe strazi in timpul asta?!Alo, domnu Catana, treziti-va!Lasati amendatul soferilor si cautati talharii , cersetorii si hotii adevarati!

  2. Pe cat pariu ca primeste cu suspendare jigodia aia? Serios,corb la corb nu-si scoate ochii. Il trimite sa presteze munca neremunerata la azilul de batrani….

Lasă un răspuns