Prefectul George Lazăr: 10.000 de vaccinați în Neamț, în 3 zile

”Adresabilitate crescută la centrele de vaccinare din județ”, punctează Prefectul George Lazăr, într-o declarație de presă.

<În ultimele trei zile, peste 10.000 de nemțenii au ales să se vaccineze, aspect de natură să ne bucure, în contextul răspândirii alarmante a noii forme de coronavirus. Este îmbucurător faptul că mesajele pro vaccinare transmise de autoritățile centrale și locale au avut ecou, iar mare parte dintre nemțeni au înțeles, au conștientizat importanța vaccinării, singura modalitate prin care putem stopa efectele negative ale pandemiei.

Dintre persoanele care s-au prezentat la cele 17 de puncte de vaccinare din județul Neamț, aproape 8.000 se află la prima doză, dar au existat și numeroși nemțeni care au decis să se vaccineze inclusiv cu a treia doză.

Le mulțumesc în mod deosebit medicilor și asistenților, întregului personal medical pentru eforturile depuse în acest week-end>, spune prefectul de Neamț.

George Lazăr mai punctează că autoritățile sunt pregătite chiar și pentru deschiderea unor noi puncte de vaccinare în caz că va crește afluxul celor dornici de a se imunica: <În continuare, în județul Neamț vor fi deschise suficiente centre de vaccinare, iar dacă adresabilitatea va fi și mai crescută, dispunem de infrastructura necesară pentru a suplimenta aceste centre, obiectivul fiind unul clar, asumat: limitarea efectelor negative ale pandemiei, prin vaccinare>.

 V.N.

Lasă un răspuns