Prefectul anunță: „A fost prins suspectul de la tâlhăria de pe strada Coșbuc!”

Poliția Neamț a prins bărbatul suspect de comiterea tâlhăriei de pe strada George Coșbuc din Piatra Neamț, comisă duminică, 3 mai la ora 16,30, când o femeie de peste 60 de ani a fost lovită cu sălbăticie și deposedată de bunurile din poșetă. Anunțul a fost făcut de prefectul de Neamț, George Lazăr care ieri, după ce imaginile de pe o cameră de observare au deveit virale, a cerut implicare totală din partea IPJ Neamț.

„Astazi , chiar la aceasta ora prin efortul structurilor de politie ale Ministerului Afacerilor Interne a fost prins suspectul, implicat in oribila infractiune de talharie comisa in Municipiul Piatra Neamt, in dauna batranei -parte vatamata.
Lucratorii de politie din cadrul IPJ Neamt, sub coordonarea dl inspector sef Neculai Catana au actionat in mod profesionist si prin operatiunile specifice au depistat si retinut in cel mai scurt timp suspectul.
Apreciez efortul si profesionalismul cadrelor de politie ale Inspectoratului judetean Neamt care au gestionat eficient si cu celeritate aceasta situatie.
Avem toleranta zero fata de asemenea personaje certate cu legea ,fata de faptele antisociale si intotdeuna masurile si raspunsul structurilor de forta ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi extrem de ferme”, a declarat prefectul de Neamț, George Lazăr.

În momentul în care a fost lovită bestial în figură și apoi tâlhărită, victima era însoțită de o fetiță de câțiva ani.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns