Prefectul Angheluţă: Puncte slabe şi puncte tari în Bilanţul instituţiilor M.A.I.

Bilant MAI 23.03.2015

Luni 23 martie 2015, s-a desfășurat evaluarea activității Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. Ședința de bilanț a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne cu participarea conducerii ministerului precum și a unor demnitari și funcționari publici de rang înalt.

Instituțiile Prefectului și celelalte structuri teritoriale ale  Ministerului Afacerilor Interne au urmărit evaluarea activității  MAI pe anul 2014 în sistem videoconferință.

“ De la începutul anului instituțiile Ministerului Afacerilor Interne din județ și-au prezentat bilanțul pe anul 2014, evenimente la care am participat în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Instituția Prefectului a realizat același lucru pe data de 21 ianuarie 2015, împreună cu bilanțul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Consider că aceste evaluări sunt necesare pentru a prezenta tuturor o analiză serioasă a activității : punctele tari și punctele slabe, măsuri pentru eliminarea punctelor sensibile cât și obiectivele etapei următoare. Instituțiile Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu sunt partenerii nostri cei mai apropiați și împreună răspundem de ordinea și siguranța cetățenilor, de punerea în siguranță a vieții și bunurilor acestora, acestea fiind obiectivele noastre proritare ” a declarat prefectul județului, Ioan Vlad ANGHELUȚĂ.

sursa: Cancelaria Prefectului

Lasă un răspuns