Prefectul a emis ORDINUL privind ÎNCETAREA MANDATULUI DE PRIMAR AL LUI GHEORGHE ŞTEFAN

cl piatra neamt

Prefectul de Neamţ, Vlad Angheluţă, a emis azi ordinul prin care se constată încetarea mandatului de primar al lui Gheorghe Ştefan.

Ştefan îşi dăduse demisia în urmă cu câteva zile, documentele au ajuns la Primăria Piatra Neamţ, instituţie care, la rândul ei, le-a înaintat şi Prefecturii, după ce ieri, Consiliul Local Piatra Neamţ a luat act, la rândul său, prin votul aleşilor, de această demisie.

“La data de 1.04.2015 s-a înregistrat la instituţia prefectului adresa cu nr. 14883 din 31.03.2015, transmisă de Primăria municipiului Piatra Neamţ.

La corespondenţă au fost ataşate documentele din care rezultă că dl. Gheorghe Ştefan şi-a prezentat demisia din funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, necesare pentru emiterea de către prefect a ordinului de încetare a mandatului, după cum urmează:

  • Referatul nr. 14883 din 31.03.2015 întocmit de secretarul municipiului;
  • Hotărârea nr. 108 din 31.03.2015 privind luarea act de demisia Primarului municipiului Piatra Neamţ, adoptată de Consiliul local al municipiului Piatra Neamţ;
  • Extras din procesul-verbal al şedinţei de consiliu local din data de 31.03.2015.

În baza documentelor sus menţionate astăzi a fost emis Ordinul nr. 84 din 1.04.2015 privind încetarea de drept a mandatului de primar al municipiului Piatra Neamţ, ca urmare a demisiei formulate de dl. Gheorghe Ştefan”, se menţionează într-un comunicat remis vestea.net de către Cancelaria Prefectului de Neamţ.

D.VINCA

 

Lasă un răspuns