Prânzul la Spitalul Judeţean Covid19: o zeamă chioară şi un terci de orez! Caserolă cu 3 compartimente, 2 goale, pentru carne şi salată…

O zeamă chioară, cu aspect de zoaie de dat la animale şi un fel 2, pus într-o caserolă cu 3 compartimente, în care vedem un fel de terci de orez, fără carne şi salată – acesta este meniul asigurat azi la prânz pacienţilor de la Spitalul Judeţean Neamţ care este spital Covid 19.

„Tocmai ce a fost adus și prânzul in Spitalul județean Neamț.
Revin cu aceeași solicitare către conducerea spitalului și către dl. Ionel Arsene de a încerca să găsească resurse, macar în această perioadă, pentru o masa decentă pentru bolnavii din spital”, spune cel care a făcut respectiva postare pe facebook.
Reamintim că în această perioadă sunt interzise total vizitele aparţinătorilor la spital, deci pacienţii trebuie să se mulţumească doar cu ceea ce primesc de la unitatea sanitară din subordinea Consiliului Judeţean Neamţ.

Micul dejun, la fel a fost, detalii AICI – Libertatea: „Cum arată micul dejun COVID-19 la spitalul Neamț: o felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine”

Reamintim că în urmă cu câteva zile şi-a dat demisia fostul manager Toader Mocanu iar în locul lui a fost numit ca interimar, fără concurs, un medic apropiat de conducerea PSD Neamt, care este şi inculpat într-un dosar în care este acuzat de DNA de corupţie şi de fraudare de fonduri europene. Detalii AICI – Noaptea minţii: noul manager al Spitalului Judeţean este judecat penal pentru CORUPŢIE şi FRAUDAREA DE FONDURI EUROPENE.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns