POZnA ZILEI: Panouri electorale lângă gardul cimitirului!

Că tot a început campania electorală înainte de Înviere și că tot circulă atâtea legende și glume cu morții care votează, amplasarea panourilor electorale de la Piatra Neamț nu face decât să alimenteze un astfel de folclor.

În imaginea de mai sus puteți vedea o set de panouri (16 la număr) montat lângă gardul principalului cimitir din Piatra Neamț (Borzoghean), la câșiva centimetri de morminte și la câțiva metri de Biserica din cimitirul respectiv.

Logica administrației locale pietrene este că respectivul loc de afișaj deservește locuitorii de pe Strada Ștefan cel Mare (la capătul căreia e cimitirul) dar și străduțele adiacente (dintre care cele mai cunoscute sunt Bogdan Vodă și Dragoș Vodă).

Fotografiile care însoțesc acest text au fost realizate în seara primei zile de Paști. 12 panouri nu fuseseră utilizate, pe 2 dintre ele fuseseră lipite afișe (PSD și PNL) dar fuseseră deja rupte. Și cu siguranță că autorii vandalizării nu erau dintre cei care își au acum reședința în cimitir…

Daniel Vinca

One thought on “POZnA ZILEI: Panouri electorale lângă gardul cimitirului!

  1. Voiați în fața spitalului județean? Nu e bine! În piețe? Nu! Pe ruinele palatului de justiție aflat în construcție? Tot nu! Pe Cozla cea tăiată în coastă? Nuuuuu!
    La cimitir e perfect!

Lasă un răspuns