POZnA ZILEI Arsene şi Flutur, zâmbitori la şedinţă!

Fotografia zilei vine de la Consiliul Judeţean Neamţ unde a avut loc o importantă reuniune pe Regiunea de Dezvoltare Nord Est, la care au participat oficiali europeni, din gurven dar şi din judeţe componente. Imaginea de mai sus îi surprinde într-o ipostază mai mult decât amiabilă pe cei doi preşedinţi de Consilii Judeţene de la Neamţ şi Suceava, adică pe social-democratul Ionel Arsene şi pe liberalul Gheorghe Flutur.

Informaţii şi imagini suplimentare de la respectiva şedinţă au fost făcute deja publice de Ionel Arsene, într-o postare pe internet:

<<Am discutat astazi cu o delegatie a Comisiei Europene condusa de Carsten Rasmussen, seful Unitatii pentru Romania , Iulia Serban, manager de program in cadrul Directiei Generale Politica Regionala si Urbana si cu secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Luminita Zezeanu, prezenti in aceste zile in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est pentru intalniri de lucru cu factorii implicati in procesul de accesare a fondurilor europene, posibilitatile de finantare dedicate dezvoltarii urbane.
Impreuna cu Directorii AM-POR, ADR Nord-Est, Comisia Europeana si Primaria Municipiului Piatra Neamt am dezbatut problemele pe care le intampina transportul public de calatori in municipiul resedinta si posibilitatile de rezolvare a acestora prin atragerea de bani europeni pentru modernizare si eficientizare din punct de vedere economic.
Tot in prezenta reprezentantilor Comisiei Europene si a Ministerului Dezvoltarii s-a desfasurat si sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala in care am discutat evolutia Programului Operational Regional 2014-2020 in Regiunea Nord-Est si am aprobat hotarari importante pentru buna functionare a Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est>>.

D.V. – sursa foto: facebook/Ionel Arsene

 

3 thoughts on “POZnA ZILEI Arsene şi Flutur, zâmbitori la şedinţă!

  1. Vorbele unui ilustru conducator :,, primim in partid si pe dracu’ daca are notorietate si aduci voturi,, asa ca, cine stie….Altel, Flutur este liberal cum sunt eu dinamovist !

  2. Să punem mână de la mână şi să-i luăm o cravată lui Arsene, zic…

Comments are closed.