Poza zilei: Ministrul „Am emoţii” şi ex-Preotul „Pe invers”

Fotografia zilei vine de la un cititor Vestea şi înfăţişează un frumos tablou. Tablou de situaţie dar mai ales tablou de personaje.

Pentru cei care ar mai avea nevoie de detalii, în stânga fotografiei este celebrul Ministru al Economiei, nemţeanul Dănuţ Andruşcă. Cvasi-necunoscunoscut opiniei publice din România până în urmă cu câteva zile (când a „performat” la audierile din Comisia Economică şi în declaraţiile date presei), Andruşcă a ajuns la o cotă de notorietate la care nici nu visa, devenind deja şi subiect de bancuri pe internet.

Lângă acum celebrul Andruşcă este şi mai celebrul ex-preot Pomohaci. Cunoscut ca interpret popular de succes, ca preot-tămăduitor şi exorcist dar exclus din preoţie după ce numele ex-Sfinţiei sale a fost vânturat într-un scandal în care iubirea aproapelui a fost dusă în zona Necuratului: homosexualitate şi pedofilie.

Ce-i uneşte pe cei doi? Probabil că nimic în afară de momentul realizării fotografiei care, cu mare probabilitate, este veche de câţiva ani şi realizată înainte sau după vreun spectacol (poate chiar susţinut la Neamţ).

Cum Pomohaci nu era bolnav după poze cu fanii (pe el îl interesa mai mult să-i intre banii în buzunar sau în card până să urce pe scenă), probabil că iniţiativa realizării fotografiei a pornit de la spectatorul care avea să ajungă ministru. Şi nu ar fi de mirare dacă poza ar fi fost urcată pe facebook chiar de Andruşcă, pentru că nu ar fi singura imagine nefericită (acum) postată de acesta pe internet.

Ghinion, cum ar zice duşmanul de clasă de la Cotroceni…

D.V. – sursa foto: cititor Vestea

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Poza zilei: Ministrul „Am emoţii” şi ex-Preotul „Pe invers”

  1. Vom avea surpriza ca Dănuț să de-a declarații de presă cu vocea subțiată? Nu-i bai! El să vorbească și noi oricum vom avea motive să ne distrăm!

  2. Daca astfel de indivizi au ajuns in varful societatii, unul ministru si altul „duhovnic” si formator de caractere frumoase crestine …este clar ca societatea noastra a decazut enorm !

Comments are closed.