Poza zilei în administrația județului! Pentru bunăstarea nemțenilor…

Moment special în ședința de azi a Consiliului Județean. Daniela Soroceanu și-a părăsit scaunul de șef al ședinței și s-a dus spre un tânăr aflat la masa de ședință, cu care a vorbit preț de câteva clipe, la ureche.

La un moment dat (de la minutul 50, vezi video) începe secvența rarisimă. Unul din cele 5 personaje (tânărul din dreapta, cu bărbuță) aflate în cadrul camerei care a transmis ședința (secretarul general plus alți 4 angajați din CJ) îi face de mai multe ori semne Danielei Soroceanu (de 2 ori foarte vizibil, 50.01 și 50.17) ca aceasta să vină la el.
La 50.22, Daniela Soroceanu se ridică, defilează hotărâtă prin fața camerei și – ea din picioare, el de pe scaun – cei doi discută ceva. După vreo 10 secunde, Daniela Soroceanu se întoarce la locul ei și la miciunea ei, continuând să se răstească la consilierii din opoziție.
Semnele discrete dar hotărâte prin care tânărul angajat o invită la el pe Daniela Soroceanu ar putea fi interpretate drept o „chemare la ordin”.
Cei care știu personajele, organigrama – doamna este secretarul general al județului, tânărul e consilier cu jumătate de normă la Cabinetul vicepreședintelui CJ, Mădălina Ciubotaru- dar și alte detalii legate de „marea familie din CJ-ul lui Arsene”, realizează că nu e vorba de o convocare a celei din capul mesei.
Faptul că Daniela Soroceanu a percutat la acele semne, s-a ridicat și a mers să dicute cu tânărul angajat sugerează că a fost vorba, totuși, de ceva important. Evident, ceva important pentru modernizarea Neamțului sau bunăstarea nemțenilor plătitori de taxe și impozite…

D.V.
sursa foto – video CJ Neamț

 

One thought on “Poza zilei în administrația județului! Pentru bunăstarea nemțenilor…

  1. E băiatul mamii! Geniul care a făcut concomitent 2 facultăți și s-a ocupat și de politica( fiind in umbra unui mareeee politician). Ce îl recomandă să fie in acest loc? Doamna Soroceanu se înconjoară de toată familia. Soț, copii, viitoare noră, fini, etc.

Comments are closed.